Najnovije vesti

OVO JE TITOMIR IZ BOLEČA KOJI JE DOBIO STAN NA NAGRADNOJ IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Pitao sam se što uopšte šaljem koverte
Foto: Printscreen/RTS

slavlje u porodici stojković

OVO JE TITOMIR IZ BOLEČA KOJI JE DOBIO STAN NA NAGRADNOJ IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Pitao sam se što uopšte šaljem koverte

Društvo

Nekoliko minuta pre nego što je izvučena njegova koverta sa pažljivo prikupljanim računima koja će mu promeniti život, Titomir Stojković (72) iz Boleča je uključio televizor. Na Radio-televiziji Srbije olimpijska šampionka Srbije Jovana Preković "zaronila" je u more od 8.331.534 koverta. Pročitali su njegovo ime.

Još nekoliko trenutaka bilo je potrebno da provere da li je sve ispravno. I onda zvanično: Titomir Stojković dobio je trosoban stan u naselju "Zemunske kapije". Neverica, smeh, sreća i opet neverica.

- Uvek kad popunjavam kovertu, pitam se šta ja tražim tamo kad šaljem ove male koverte. Kažem ženi: "Ma što uopšte šaljem". Koja je verovatnoća da će od svih tih silnih velikih koverata izvući baš tu moju malu. I desilo se. Izvukli su baš tu moju - priča gospodin Stojković, vidno uzbuđen zbog velikog dobitka.

Da se upornost savesnih građana koji se na ovaj način bore protiv sive ekomomije itekako isplati, pokazano je večeras. Timski porodični rad, urodio je plodom.

- Od aprila smo redovno učestovao. Pomagala mi je ćerka, ona je sakupljala račune, a ja sam popunjavao koverte i slao. Poslao sam 13 ili 14 koverata. Prošle godine sam poslao 10. Baš sam se iznenado kada sam čuo svoje ime na televiziji - objašnjava Titomir.

Titomir Stojković
foto: Printscreen/RTS

Veselo je u domu Stojkovića večeras, a sutra, kad se malo slegnu utisci, biće organizovano slavlje. Da li će uskoro pakovati kofere, kaže, o tome još ne razmišlja. Rano je.

- U Boleču živim sa sinom u kući. Taman je dobro došla ova nagrada. Da li ćemo da se preselimo? Videćemo. Još je rano da razmišljamo o tome. Ono što je sigurno jeste da ćemo sutra slaviti, obavezno - priča Stojković.

Presrećna je i Titomirova ćerka Nataša Milošević.

- Još ne verujem šta se dogodilo - kaže kroz smeh.

Inače, Titomir je priznao da fiskalne računa najviše uzimaju supruga i sin.

- Ja manje, ali ih zato ja pakujem - otelo se na kraju presrećnom Titomiru.

(Kurir.rs/Blic/RTS)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja