ANTIVAKSERI SU NASRTALI NA POLICAJCE I GAĐALI IH JAJIMA: Iz MUP-a za Kurir da će nastaviti da ČUVAJU JAVNI RED I MIR
Foto: Kurir TV

U službi građana

ANTIVAKSERI SU NASRTALI NA POLICAJCE I GAĐALI IH JAJIMA: Iz MUP-a za Kurir da će nastaviti da ČUVAJU JAVNI RED I MIR

Društvo -

Raspop Antonije gađao je čak policiju i novinare jajima.

Ministarstvo unutrašnjih poslova se povodom nereda koji su se dogodili u subotu oglasilo za Kurir saopštenjem u kom se navodi da će policija i ubuduće čuvati bezbednost sugrađana.

- Skupovi koji su tokom subote održani u Beogradu protekli su bez većih incidenata, a policija je profesionalno delovala i očuvala stabilan red i mir uz minimalnu upotrebu sile. Pripadnici Ministartsva unutrašnjih poslova profesionalno obavljaju svoj posao i tu su da pruže zaštitu i osiguraju bezbednost svakog gradjanina naše zemlje." Policija je tu da očuva stabilan javni red i mir i to će činiti i ubuduće.

Podsetimo, uporedo sa Paradom ponosa u subotu oko 17.30 sati u Beogradu počela protestna šetnja koju su organizovali antivakseri, a koja se pretvorila u pravo divljaštvo nakon što su im se priključili ljudi iz pokreta Narodna Patrola, pokreta Ujedinjeni narod Srbije, Antiglobalisti Srbije, Pokret srpske sabornosti, kao i nekoliko lekara koji planiraju peticiju protiv vakcinacije i najavljenih kovid propusnica.

Skup je prerastao u pravi vandalizam jer su bacane baklje, a pripadnici skupa nasrtali su kako na učesnike Parade ponosa, tako i na pripadnike policije! Raspop Antonije gađao je čak policiju i novinare jajima.

Kurir.rs / S. Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track