LUKA DOBROG ŽIVOTA NA NOVOM BEOGRADU: Kondominijum Wellport nastavlja da raste
Foto: Promo

LUKA DOBROG ŽIVOTA NA NOVOM BEOGRADU: Kondominijum Wellport nastavlja da raste

Društvo -

Wellport je prvi kondominijum na Novom Beogradu, za koji se sa razlogom kaže da je luka mirnog života, koja pruža sigurnost i privatnost uz najmoderniji dizajn i komfor.

Neposredna blizina Airport City-ja, najvećeg poslovnog parka u Srbiji, ali i brojnih restorana, igraonica, tržnih centara, učinila je da Wellport postane sinonim za kvalitetan i udoban život svih generacija.

Wellport
foto: Promo

Ovaj stambeni kompleks ispunjava najviše kriterijume gradnje obezbeđujući udobnost i sigurnost svojim stanarima. Wellport se sastoji iz četiri zgrade i zajedničkog prostora koji mogu da koriste isključivo njegovi stanari. Pozicioniran na mestu koje je blizu svih važnih saobraćajnica, ali opet dovoljno ušuškano od gradske buke, kondominijum usklađuje užurban ritam svakodnevnice i mir vlastitog doma.

Velika pažnja poklanja se bezbednosti njegovih stanara, pa kondominijum raspolaže jedinstvenim karakteristikama kao što su - stanovi koji su pripremljeni za smart house sistem, koji omogućava potpunu kontrolu nad vašim domom, čak i kada niste tu, zatim recepcija 24h svakoga dana u nedelji, profesionalno održavanje, video nadzor, kartični pristup i podzemna garaža. Stanovnicima kompleksa na raspolaganju je i uređeni privatni park, kutak za kućne ljubimce i teretana na otvorenom, a najmlađima igrališta sa svim potrebnim mobilijarom za zabavu.

U skladu sa intezivnom tražnjom započeta je treća faza izgradnje kompleksa, od planom predviđenih četiri. Nova zgrada će imati 22 sprata, te će budući stanari, uz sve druge pogodnosti, uživati kako u komforu svojih terasa, tako i u divnom pogledu koji će se pružati sa višespratnice. U okviru treće faze u ponudi su luksuzne stambene jedinice različitih struktura, od jednosobnih do petosobnih stanova, za neophodan komoditet i višečlanih porodica.

Dokaz uspešnosti i vrhunskog kvaliteta stigao je od uglednog magazina “CIJ”, koji je Wellport proglasio najboljim stambenim kompleksom na srpskom tržištu.

Wellport
foto: Promo

Prvi kondominijum na Novom Beogradu projekat je renomiranog izraelskog investitora Shikun & Binui Group, koji je kod nas poznat po izgradnji velelepnih stambenih kompleksa - Central Garden i Voždove kapije.

Ekskluzivni zastupnik prodaje stanova je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji - CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track