EVO ZAŠTO SU SE VAKCINISALI: Poznati su odlučili da zavrnu rukav, a kada pročitate njihove priče, i vi ćete to isto uraditi
Foto: Promo

EVO ZAŠTO SU SE VAKCINISALI: Poznati su odlučili da zavrnu rukav, a kada pročitate njihove priče, i vi ćete to isto uraditi

Društvo -

Mondo portal odlučio je da okupi poznate ljude iz sveta glume, muzike, umetnosti i sporta kako bi zajedničkim snagama motivisali stanovnike Srbije da se vakcinišu i približe našu zemlju pobedi nad korona virusom.

Sve njih znate sa malih ekrana, pratite ih na Instagramu, radujete se njihovim medaljama i uživate u njihovim ostvarenjima sa malih ekrana, sada su tu da vam pokažu zašto treba da se vakcinišete.

Anastasija Ražnatović, Miloš Timotijević, Sajsi MC, Nedim Nezirović, Miona Marković, Milena Radulović I brojni drugi, svako od njih ima svoju priču i razlog zašto je odlučio da “zavrne rukav” i podrži kampanju portala Mondo, ne bi li se život što pre vratio u normalu.

Otkrili su svoje teške borbe tokom pandemije, ili gubitke koje su oni i njihova porodica preživeli. Strahovali su nad zdravljem, brinuli da li su nekoga ugrozili, pokušavali da se informišu na sve načine na koje su mogli, slušali stručnjake a ne teorije zavere i dezinformacije, i na kraju doneli najbolju odluku – da se vakcinišu.

Glumci, pevačice, sportisti, influenseri, objasnili su kako su odlučili da prime vakcinu, koju su odabrali i zašto, i kako je to direktno učinilo njihovu priču boljom. Dok čekamo da se svet vrati u normalu, postoji jedna stvar o kojoj više ne moraju da brinu.

Ne morate ni vi više brinuti ukoliko donesete pametnu odluku i vakcinišete se!

Na Mondo portalu pročitajte njihove ispovesti, pronađite u njima hrabrost, inspiraciju, delić snage ili odlučnosti koji su vam neophodni. Postanite deo jedne dobre priče, a ne deo statistike.

Posetite najbliži vakcinalni punkt sa svojom ličnom kartom.

Vakcinacija je brza, bezbolna i sigurna!

Hoću da se vakcinišem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja