Budućnost je tu i zove se Tropos Motors
Foto: Promo

Budućnost je tu i zove se Tropos Motors

Društvo -

Tropos Motors, električna komercijalna vozila koja oduševljavaju širom Evrope, konačno su dostupna i na srpskom tržištu.

iHOME
foto: Promo

Inovaciju u sektoru komercijalnih vozila predstavila je Mosolf grupacija osnivanjem Tropos Motors Europe.

iHOME
foto: Promo

Otvaranje evropske proizvodnje otvorilo je vrata za širenje distributivne mreže širom regiona, gdje je ulogu ekskluzivnog distributera električnih komercijalnih vozila Tropos Motors u našoj zemlji, kao i BiH, Hrvatskoj, Sloveniji, Kosovu, Severnoj Makedoniji i Albaniji preuzeo iHome d.o.o. iz BiH. Radi se o sestrinskom preduzeću iFORM d.o.o. s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji auto-delova renomiranih evropskih proizvođača vozila, koji osim ekskluzivnih prava distribucije, takođe učestvuju u velikoj meri u razvoju ovih električnih komercijalnih vozila.

iHOME
foto: Promo

"Vidimo sve veći potencijal prodaje potpuno električnih kompaktnih teretnih vozila na našim prostorima", rekao je Ilija Bukovac, izvršni direktor iHome d.o.o. "Sve kompanije diljem Evrope trenutno traže održiva transportna rješenja s nultim emisijama", dodao je. Prema njegovoj oceni, Tropos vozila mogu pouzdano da se koriste u oblastima kao što su korporativna industrija, usluge dostave, građevinarstvo i mnoge druge.

iHOME
foto: Promo

Ko zna bolje oceniti vozilo od poznatog automobiliste Juraja Šebalja? Juraj je prva osoba na našim prostorima koja će provesti testiranje vozila, a njegove prve utiske možete videti za nekoliko dana na Youtube kanalu.

iHOME
foto: Promo

Više informacija o kompaktnim električnim komercijalnim vozilima može se pronaći na službenoj veb stranici:: www.ihome.ba , a tim Troposa dostupan je za kontakt na e -adresi: sales@ihome.ba

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track