saznanja iz yuta

OVO SU METROPOLE U KOJE ĆEMO SIGURNO MOĆI NA DOČEK: Za sada otvorene samo TRI destinacije

Društvo -

Iako se doček Nove godine bliži, većina građana još nema plan gde bi mogla da ode i provede se. Putovanja za većinu zemalja uslovljena su vakcinacijom, a odlazak u kafanu kovid propusnicom.

Zaposleni u turističkim agencijama navode da novogodišnjih aranžmana nema, baš zbog manjka interesovanja domaćih turista.

Aleksandar Seničić, predsednik Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije za Kurir televiziju kaže da trenutno postoje jedino interesovanja za skijališta.

"Za Novu godinu u ovom trenutku sa sigurnošću možemo da računamo samo na Republiku Srpsku, možemo 90 odsto da računamo na Mađarsku, Budimpeštu, eventualno Solun. Grčka kao destinacija nije menjala uslove za ulazak, Istanbul kao destinacija nam je takođe zanimljiva", otkrio je Seničić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:49

DA SMO SE VAKCINISALI NA VREME NE BI SE RAZMATRALE PROPUSNICE! Dr Stašević: Vakcina je dokazano sredstvo za borbu sa pandemijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track