BOGOLJUB I MILANKA U AKCIJI, SNIMALI SE KAKO PRAVE ČVARKE: Unuci mu tražili da naruče burger, a on rekao ne! Pravio im pljeskavice
Foto: Facebook Printscreen

peče pljeskavice uz svilen konac

BOGOLJUB I MILANKA U AKCIJI, SNIMALI SE KAKO PRAVE ČVARKE: Unuci mu tražili da naruče burger, a on rekao ne! Pravio im pljeskavice

Društvo -

BEOGRAD - Bogoljub Karić, biznismen i lider stranke Pokret snaga Srbije, aktivan je na Fejsbuku na kojem redovno objavljuje snimke iz svakodnevnog života svoje mnogobrojne porodice.

Ovog puta se sa suprugom Milankom dohvatio lonca i varjače pa krenuo da topi i cedi čvarke kako bi pomogao građevincima koji rade na njegovim gradilištima u svetu.

- Ovo nas sve podseća na Peć gde smo još kao deca iščekivali da probamo prve vrele čvarke, to zadovoljstvo i dan danas pamtimo i uvek se tome radujemo. Sve što smo kao deca naučili od oca i majke, trudili smo se da ne zaboravimo sve ove godine živeći i radeći po svetu, poručio je Bogoljub mešajući prepun lonac.

Kaže, uvek insistira na domaćoj a ne brzoj hrani pa je unuke glatko odobio kad su mu tražili da naruče burgere.

- Znate i sami da se vaspitanje i navike stiču i nose iz kuće, pa decu moramo od malih nogu učiti raznim veštinama koje će im u životu poslužiti da budu svestrani i sposobni da se snađu u svakoj prilici. Tražili su da naručimo hamburgere, ali je svakako bolje i ukusnije da probaju pravu pljeskavicu, kao što smo nekada pravili u Peći i nazvali je "Bogi burger", napisao je Karić na svom Fejsbuk profilu.

Karić je rođen 1954. u Peći, živi u Beogradu. U braku je sa Milankom s kojom ima sina Nebojšu (1979.) i ćerke Nedu (1981.), Jelenu (1982.) i Danicu (1985.).

Kurir.rs/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track