ZUKORLIĆ U POSLEDNJEM GOSTOVANJU KAO DA JE NAJAVIO SMRT: Pre 10 dana govorio o TROMBU, a od njega najverovatnije i umro!?
Foto: Ana Paunković

čudno

ZUKORLIĆ U POSLEDNJEM GOSTOVANJU KAO DA JE NAJAVIO SMRT: Pre 10 dana govorio o TROMBU, a od njega najverovatnije i umro!?

Društvo -

Vest da je u 51. godini preminuo Muamer Zukorlić, potpredsednik Narodne skupštine i bivši muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbiji, odjeknula je u javnosti.

Prema nezvaničnim informacijama, muftija je preminuo zbog komplikacija izazvanih trombom.

Interesantno je da je Zukorlić u svom poslednjem gostovanju pre samo 10 dana na “Happy” televiziji, antidržavne strukture u državnim institucijama uporedio upravo sa trombom, rekavši da "morate sve pratiti u državi, kao mali tromb u nozi". Izgovorio je ovo želeći da naglasi koliko je on opasan po državu , koliko i po čoveka, i kao da je naslutio svoju smrt:

“Neodgovorno je ako nekome veliki prst na nozi promeni boju, pa on kaže da je to je od glave daleko, šta mene briga za neke kapilare, odnosno šta me briga za uspostavu otrova koji se koncentriše u okviru MUP-a ili nekih drugih struktura moći…”

Deo gostovanja gde Zukorlić to pominje pogledajte nakon 21. minuta:

Kurir.rs

bonus video:

00:28

UMRO MUAMER ZUKORLIĆ: Poslanik i muftija preminuo u 51. godini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track