NAKON LEČIĆEVOG GOSTOVANJA NA KURIR TELEVIZIJI OGLASILA SE I DANIJELA ŠTAJNFELD: Ne možeš da me tužiš, jer si me SILOVAO!
Foto: Damir Dervišagić, screenshot

reakcija

NAKON LEČIĆEVOG GOSTOVANJA NA KURIR TELEVIZIJI OGLASILA SE I DANIJELA ŠTAJNFELD: Ne možeš da me tužiš, jer si me SILOVAO!

Društvo -

Samo nekoliko sati nakon što je glumac Branislav Lečić ekskluzivno na Kurir televiziji, u emisiji "Usijanje", prvi put nakon osam meseci, pričao o optužbama koleginice Danijele Štajnfeld za silovanje, ona se oglasila na Tviteru i dalje tvrdeći da ju je Lečić silovao.

Branislav Lečić
foto: Damir Dervišagić

Naime, Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je slučaj u kojem je glumica Danijela Štajnfeld optužila Lečića za silovanje, Apelaciono tužilaštvo je odbilo prigovor njenih advokata, a Lečić je za Kurir televiziju prvi put u javnosti otkrio do sada nepoznate detalje, koji su ustanovljeni tokom veštačenja.

Međutim, nakon emisije na Tviteru se oglasila i glumica Danijela Štajnfeld.

- Ne možeš da me tužiš jer znaš da ćeš da izgubiš. Jer si me silovao. Gomilu dokaza je tužilaštvo zanemarilo i diskreditovalo. Šta ti je trebalo sada da lažeš, valjda iz želje da Srbija čuje ceo snimak? Želja će ti se ostvariti - napisala je ona.

Autori emisije „Usijanje" su u više navrata pokušavali da čuju i stranu Danijele Štajnfeld, ali je ona uporno odbijala da se odazove pozivima Kurira.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track