00:33

PORUKA MAJKE BOLESNE BEBE VANJE VRAĆA VERU U LJUDE: Ako bude više para na računu fondacije, želim da se to prebaci drugom detetu!

I MALA VANJA POZDRAVILA SVE

SRBIJO, NE ODUSTAJ OD SVOJE DECE! Majka bolesne Vanje se zahvalila svim građanima, A ONDA JEDNIM POTEZOM VRATILA VERU U LJUDE

Društvo -

Srbija je još jednom pokazala da može da pokaže najlepše lice kada hoće. Ovaj put je za samo tri dana humani narod sakupio dva i po miliona evra neophodnih da šestomesečna Vanja Malović koja boluje od SMA (spinalna mišićna atrofija tip jedan) na vreme dobije najskuplji lek na svetu.

Nakon što su se roditelji male Vanje oglasili i to na rođendan majke Milice od koje je i potekla inicijativa da spasi bolesno dete, ona se javila i Kurir televiziji kako bi se uživo zahvalila svim građanima.

"Ovim putem bih želela da se zahvalim svim dobrim ljudima, celoj Srbiji i ljudima u dijaspori koji su mom detetu omogućili da dobije najskuplji lek na svetu", započela je Milica Malović.

Držeći bebu Vanju, ona je poručila da u slučaju da na računu ima više od 2,5 miliona evra, koliko je potrebno za lečenje u Budimpešti, ostatak novca će odmah proseliti na račun drugog bolesnog deteta.

"Danas je neradni dan pa se nadam da će sutrašnjim presekom biti para na fondaciji i više nego što je potrebno za moje dete, želim da se sve to prebaci na drugo. Srbijo, ne odustaj od svoje dece jer pored moje Vanje ima i druge dece na fondaciji. Moja Vanja vam se zahvaljuje, hvala svima!", poručila je voidno uzbuđena majka.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:21

Mile POKLONIO preko 2.000 stolica za bebe, njegov sin TRČAO osam kilometara do vrha planine, a ćerka prosledila NOVAC od nagrade!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja