VELIKI HOTELI SPREMNI ZA DOČEK, PEVAJU POZNATI PEVAČI: Direktor Udruženja hotelijera i restoratera Srbije je u JEDNU STVAR SIGURAN
Georgi Genov, Foto: Printscreen/TV Pink

PRIMAJU REZERVACIJE

VELIKI HOTELI SPREMNI ZA DOČEK, PEVAJU POZNATI PEVAČI: Direktor Udruženja hotelijera i restoratera Srbije je u JEDNU STVAR SIGURAN

Društvo -

Nema razloga da se ne slavi uz sertifikate, mišljenja je prvi čovek Udruženja hotelijera i restoratera Srbije

Pojedini ekskluzivni hoteli već primaju rezervacije za proslavu novogodišnje noći, a cene se kreću za takve aranžmane od 150 do 200 evra, istraživao je Kurir.

Uglavnom su se hotelijeri trudili da angažuju poznate pevače sa muzičke scene i onima koji su spremni da plate veću cenu za novogodišnju noć pruže doček za pamćenje. Ipak, korona nam negde uvek preti da pokvari planove te smo o tome razgovarali sa direktorom Udruženja hotelijera i restoratera Srbije (HORES) Georgi Genovom.

On je za Kurir istakao da svi hoteli u Srbiji poštuju epidemiološke mere i da veliki broj njih ima sertifikat "Čisto i sigurno".

- Doček Nove godine organizuju uglavnom veliki hoteli, jer imaju uslove za takav događaj. Za sada primaju samo rezervacije, ali ima dovoljno vremena da se sagledaju sve okolnosti, kako bi i hoteli i potencijalni gosti mogli da donesu odgovornu odluku.

- Verujemo u odgovornost svih partnera, tako da se nadamo da neće biti većih problema - rekao je Genov, koji očekuje da će mere države dati rezultate i da se epidemiološka situacija neće pogoršavati.

Ali sve i da se pogorša, HORES smatra da nema razloga da hoteli ne prihvataju goste koji imaju kovid sertifikat, jer primenjuju sve epidemiološke mere.

Kurir.rs / S. Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track