14:21

Advokat Marićevog sina izneo jezive detalje o slučaju stana: Vidim sebe u lokvi krvi i kako te koljem, a Mateja gleda

pozadina afere

ADVOKAT OTKRIO JEZIVE REČI MARIĆA: Vidim sebe u lokvi krvi i kako te koljem, a Mateja gleda! NIJE STAN JEDINA NEKRETNINA KOJU IMA

Društvo -

Advokat Nemanja Jolović, punomoćnik sina Jovana Marića (80), tvrdi da je čuveni psihijatar poručio bivšoj supruzi Danijeli da vidi sebe u lokvi krvi i kako nju kolje, a da tu scenu gleda njihov sin Mateja!

Nedeljama unazad, podsetimo, Marić tvrdi ga iz stana izbacuje sin Mateja (20), koga je dobio u braku sa Danijelom Tiosavljević, a koga navodno nije video sedam godina. Advokat Jolović nije želeo da se susretne licem u lice sa Marićem u studiju Kurir televizije.

- Ja sam 10 godina licem u lice sa gospodinom Marićem i ne želim da trpim neistine i laži koje iznosi o meni kao punomoćniku njegovog sina i o svom sinu Mateju - objasnio je Jolović.

Advokat je naveo da je tokom spora saznao da je isključivo Marić vlasnik stana o kome se priča i da je ostale nekretnine "koristio za švaleraciju".

- On je 1999. godine podneo tužbu za razvod braka sa Aleksandrom Marić. I u tužbi i pred Centrom za socijalni rad je naveo da je zajednica sa Aleksandrom prestala sedam godina pre toga. Sa Aleksandrom je izvršio deobu bračne tekovine. On nema samo ovaj stan, za koji laže da Mateja hoće da ga izbaci, već ima i stan koji je koristio za švaleracije - rekao je Jolović.

Nemanja Jolović
foto: Kurir televizija

Ceo problem je prema njegovim rečima nastao kad je Marić navodno počeo da se ponaša nasilno prema supruzi.

Jovan Marić
foto: Kurir televizija

- Nakon što je poklonio stan Mateji, nastavili su da žive kao srećna porodica - Danijela, Mateja i Jovan. Tako su živeli do momenta dok Jovan nije ispoljio nasilje prema supruzi. Donesena je sudska odluka gde mu je izrečena mera protiv nasilja u porodici. Rekao je da vidi sebe u lokvi krvi i kako kolje Danijelu dok sin gleda! Nakog toga, menja bravu na vratima stana, sprečava Danijelu i tada maloletnog Mateju da uđu u stan. Mi dobijamo primerke ključa da bi mogli da uđu u stan, ali on ponovo menja bravu i onda dobijamo presudu o predaji primerka ključa jer su ostale Danijeline i Matejine stvari u njemu. Na presudi smo saznali da je Marić vlasnik stana. Prekinulo se izvršenje jer je Aleksandra treće lice - ispričao je Jolović i dodao da je Marić sina Mateju koji je tada imao 10 godina zajedno sa majkom izbacio na ulicu.

Advokat je naglasio da se postupak o stanu vodi protiv Marićeve bivše supruge Aleksandre, a ne protiv njega.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Kurir.rs)

Bonus video:

11:53

STRPI SE DOK NE UMREM: Psihijatar Marić u programu moli sina da ga ne IZBACUJE IZ STANA, uputio mu poruku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track