03:54

JASMINA ANA IZNOSI DETALJE O POSRNULOJ PEVAČICI: Postala elitna prostitutka kad joj je karijera propala, ODSELILA SE U AMERIKU

najstariji zanat

NE MOŽEŠ OSTATI NORMALNA AKO SPAVAŠ SA 10 MUŠKARACA DNEVNO Jasmina Ana šokirana tvrdnjama estradnog makroa Mihaila TO NEMA HEPIEND

Društvo -

Lepa i zanosna Elena, profi dama iz kataloga, zaludela je mnoge političare i sportiste, ali i Andriju, razvedenog investitora s penthausom u Novom Beogradu, koji je zidao luksuzne zgrade po centru Beograda.

Makro Mihailo Maksimović, koji je javnosti postao poznat kad je policija u njegovom laptopu pronašla katalog dama u kom su bila i neka poznata lica sa estrade, nije želeo u svojoj knjizi da otkrije ime žene koja je uspevala da zavede moćne muškarce, ali je do detalja opisao kako je izgledao život elitne prostitutke koju je nazvao - Elena.

Spisateljica Jasmina Ana nadovezala se na takve navode iz knjige "Mnoga lica Marije Magdalene" najpoznatijeg balkanskog makroa Mihaila Maksimovića.

"Prema Mihailu elitne prostitutke imaju idealne živote, idu na treninge, zarađuju 10.000 evra za dan, u šta sumnjam. Elitne su jer se kriju iza atraktivnog izgleda, pojavljuju se u rijalitijima, na televiziji, tako da su ekranizovane, nisu legalizovane. Ljudi su spremni da plate tu cenu samo zato što su poznate", objasnila je spisateljica Jasmina Ana u jutarnjem programu Kurir televizije.

Na navode da Elena ima diplomu dva fakulteta i da perfektno govori tri-četiri jezika, književnica konstatuje da neke devojke iz čiste obesti ulaze u ovaj posao.

jASMINA aNA
foto: Kurir Tv

"Ne može biti posao kad spavaš sa 10 muškaraca dnevno, ne možeš ostati normalan u glavi. Proživljavaju razne situacije, stresove...", kaže Jasmina Ana.

Ona je pomenula i svoju knjigu "Elitna prostitutka" koja govori o našoj pevačici koja je pronašla miran život u Americi.

"Imala je uspešnu karijeru, pevala je u nekima zvezdama, ali je sticajem okolnosti bila je navedena na tu profesiju. Htela je da snimi neki spot kada joj je karijera krenula silaznom putanjom i tako je krenulo. Mislila je samo jedanput, ali nikad nije samo jednom", izjavila je ona.

jASMINA aNA
foto: Kurir Tv

Kaže da ima muškaraca koji uživaju u "novoj estetici".

"Napucaju se, izvade dva-tri rebra, stave grudi i usta u Turskoj. Ali shvatiće one, jedna od njih je moja junakinja iz knjige. Sa svakog dna se može izvući, uz pomoć prijateljske ruke, psihologa, prijatelja. Lako je ući, ali se teško izlazi. Uz posao ide alkohol, kokain, onda je sa njima već gotovo", zaključila je sagovornica Kurir televizije koja je saglasna sa legalizacijom prostitucije.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:00

NAJPOZNATIJI ESTRADNI MAKRO PONOVO ŠOKIRA! Maksimović ima NOVI PLAN, evo čime hoće da se bavi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track