IDEA POKLANJA: Uzmite DVA POKLON VAUČERA OD PO 500RSD za online kupovinu namirnica
Foto: Promo

IDEA POKLANJA: Uzmite DVA POKLON VAUČERA OD PO 500RSD za online kupovinu namirnica

Društvo -

Ukoliko do sada niste kupovali namirnice online, sada je pravi trenutak. Svakom novom korisniku IDEA online prodavnica poklanja dva vaučera od po 500RSD za online kupovinu namirnica.

Registrujte se ovde i preuzmite svoja dva poklon vaučera od po 500RSD.

Nakon registracije, na početku sledećeg meseca na vašu mejl adresu vam stižu poklon vaučeri koje možete iskoristiti za dve kupovine u tekućem i narednom mesecu. Tako na primer, ukoliko se registrujete danas, vaučeri će vam stići početkom decembra za decembar i januar.

A kada budete spremni za svoju prvu online nabavku, u samo par klikova, sa svog mobilnog ili laptopa, možete odabrati namirnice (minimalna porudžbina je 3.500RSD) i već za 24 sata sve stiže do vašeg kućnog praga, potpuno besplatno. Dostava se vrši svim korisnicima koji žive na teritoriji Beograda ili Novog Sada.

Jedna od važnih prednosti online kupovine namirnica jeste ta što u IDEA online prodavnici svi artikli koji su trenutno na akciji se nalaze na jednom mestu, koje brzo i jednostavno možete pregledati, dodati u korpu i značajno uštedeti novac pri svakoj kupovini.

Kada je reč o plaćanju, račun možete platiti kuriru prilikom dostave (kešom ili karticom) ili prilikom kupovine direktno u online prodavnici bilo kojom od platnih kartica. A ukoliko vršite nabavku za firmu, račun možete platiti i putem fakture. I ne zaboravite, plaćate samo iznos sa računa za namirnice, kao što biste platili i u običnoj prodavnici. Dostava je besplatna.

Dovoljno je samo da se registrujete na IDEA online prodavnici putem linka ispod i iz udobnosti svog doma ili radnog mesta sastavite svoju prvu porudžbinu.

Registrujte se ovde i preuzmite svoja dva poklon vaučera od po 500RSD.

Idea
foto: Promo

Najčešće pitanje prilikom online kupovine namirnica jeste kvalitet, odnosno kako da budemo sigurni da će ono što poručimo biti dobrog kvaliteta kao onda kada mi sami biramo. Baš zbog toga je IDEA podigla kontrolu kvaliteta u svojoj online prodavnici na najviši mogući nivo. Prilikom pripreme vaše porudžbine ručno se bira svaki artikal, a za zapakovanu hranu proverava se njen rok trajanja. Na vaša vrata stižu samo vrhunske namirnice.

Registrujte se ovde i preuzmite svoja dva poklon vaučera od po 500RSD.

U IDEA online prodavnici svi smo komšije. Dobrodošli.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track