00:41

JELENA TOMAŠEVIĆ OTKRILA DA NEĆE BITI KOVID PROPUSNICA ZA KONCERT: Važiće nova pravila za događaje u zatvorenom?

POSLEDNJA INFORMACIJA

ZA MOJ KONCERT NEĆE BITI POTREBNE KOVID PROPUSNICE! Pevačica otkrila zašto će POSEBNE MERE VAŽITI za njen nastup

Društvo -

Pevačica Jelena Tomašević uveliko sprema koncert u Kombank dvorani, a pred sam nastup naglasila je da za njen nastup kovid propusnice neće biti potrebne.

- Neće biti potrebne kovid propusnice zbog smanjenog kapaciteta sale, drugačije će se poštovati mere, tako da su dobrodošli svi. I oni koji imaju, i oni koji nemaju. Na ulazu će se meriti temperatura i stavljaće se maske, ali biće razmaka u publici - otkrila je Jelena Tomašević, koja je navela da će joj pevanje u Domu Sindikata biti pravi izazov.

Jelena Tomašević
foto: Kurir televizija

Lepa pevačica otkrila je da, kada nije u glamuroznim toaletama, koje koristi za potrebe snimanja i koncerte, privatno izgleda kao svaka druga devojka.

- Normalno se oblačim privatno. Kod kuće sam u trenerkama, vozim u patikama, štikle su mi postale za nastupe i za emisije. Ranije sam volela da budem stalno u štiklama, a sada više volim da sam u ravnom. Nekada smo se stalno spremali, stalno su bila neka snimanja, a onda je sve prestalo kada je krenula korona. Sada se ponovo vraća to i baš uživam u svakom momentu - rekla je Jelena Tomašević za Kurir televiziju.

Jelena Tomašević
foto: Kurir televizija

Ona je naglasila da joj je dobar san najvažniji.

- Dobar san je lek. I za umor i za dobar glas, trenirala sam u kućnoj atmosferi. Ove godine je bilo meštovitih emocija. Izgubila sam velikog prijatelja i saradnika, Aleksandra Banjca, na čiji rođendan će se i održati ovaj koncert - kaže pevačica.

Koncert Jelene Tomašević održaće se 22. decembra u Kombank dvorani.

Prema ranijoj odluci Kriznog štaba, podsetimo, kovid propusnice važe od 20 časova u svim ugostiteljskim objektima zatvorenog tipa. Za odlaske na kulturne manifestacije zeleni sertifikat za sada nije potreban.

Kurir.rs

Bonus video:

02:00

MINIMAKS JE MNOGO URADIO ZA MOJU KARIJERU! Nele šokirao pričom: Napravio je VELIČANSTVEN potez koji mu NIKAD NEĆU ZABORAVITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track