ODLIKOVANJE ZA DRŽAVNOG SEKRETARA MUP: Bojanu Jociću uručena medalja
Foto: MUP Srbije

mup

ODLIKOVANJE ZA DRŽAVNOG SEKRETARA MUP: Bojanu Jociću uručena medalja

Društvo -

Državnom sekretaru Ministarstva unutrašnjih poslova Bojanu Jociću danas je uručena medalja ruske državne korporacije „Rosteh“.

Medalja je uručena državnom sekretaru Jociću zbog doprinosa u unapređenju saradnje od strane direktora predstavništva „Rosteh“ u Beogradu Aleksandra Vosmirka i zamenika direktora predstavništva Ivana Isačenka. Medalju za uspešnu saradnju od strane „Rosteha“ primio je i Miloš Anđić iz Sektora za međunarodnu saradnju MUP-a.

Državni sekretar Jocić se zahvalio predstavnicima „Rosteha“ na uručenoj medalji, poručivši da je saradnja između Srbije i Ruske Federacije intenzivirina u proteklih godinu dana što potvrđuje i nedavna poseta predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića Rusiji, kao i sastanak na najvišem nivou između predsednika Vučića i Putina, saopštio je MUP.

Bojan Jocić, odlikovanje, Rosteh
foto: MUP Srbije

Jocić je istakao da je dobra saradnja sa državnom ruskom korporacijom „Rosteh“ potvrđena i prilikom nedavne zvanične posete ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina Ruskoj Federaciji.

Takođe, Jocić je istakao da je povećanje bezbednosti građana prioritet rada ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina zbog čega je nabavka tehničkih sredstava koje proizvodi "Rosteh" izuzetno značajno za unapređenje kapaciteta MUP-a.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track