Triglav osiguranje za nezaboravne zimske avanture
Foto: Promo

Triglav osiguranje za nezaboravne zimske avanture

Društvo -

Napravili ste savršen plan da pobegnete za praznike, a kako biste bili spremni i u slučaju da se desi nešto neočekivano, obezbedite sebi i svojoj porodici Putno-zdravstveno osiguranje

Ukazala Vam se fenomenalna prilika da praznike provedete u poznatom evropskom skijalištu. Volite šetnje kroz prelepe šumske krajolike, a skijanje Vam je u krvi. Vi ste od onih koji bi žrtvovali deset letovanja za jedno dobro zimovanje i potpuno ste spremni da isprobate još neke sportove na snegu. Vaši mališani prvi put će stati na skije. Njihovoj sreći nema kraja. Biće to avantura za pamćenje. A nema ništa lepše nego kada se nakon aktivnog dana provedenog na ledenom vazduhu, ušuškate uz pucketanje vatre, sa porodicom i opustite uz ukusnu večeru, čašu kuvanog vina, priču i smeh.

Kockice su se ove godine zaista složile. Pasionirani ste skijaš i volite da osvajate i malo opasnije vrhove zbog čega ćete svakako posetiti neku od poslovnica Triglav Osiguranja a.d.o ili partnersku turističku agenciju, kako biste ugovorili polisu Putnog-zdravstvenog osiguranja, sa pokrićem za skijanje, a koja štiti osiguranike od nezgoda, bolesti i nepredviđenih neprijatnosti. Ako imate mnogo obaveza i malo vremena, sve se može rešiti i sa nekoliko klikova na e.Triglav portalu. Na taj način ostvarićete i 20% popusta.

Za sedmodnevno putovanje, za četvoročlanu ili petočlanu porodicu, suma osiguranja je 30.000 evra, pri čemu imate mogućnost ugovaranja dopunskog pokrića za slučaj bolesti COVID-19 i uključivanja ski rizika. U tom slučaju premija iznosi 5500 dinara, odnosno 4400 dinara za onlajn kupovinu. Izaberite Triglav putno osiguranje i, bez limita i ograničenja sume osiguranja za ugovoreni ski rizik, uživajte u odmoru. Jer, Triglav polisa vredi više.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track