NENADIĆ PONOVO IZABRAN ZA TUŽIOCA ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL: Pokrenuo postupke protiv Belivuka, Miljkovića i Hrkalovićke!
Foto: Stefan Jokić

drugi put

NENADIĆ PONOVO IZABRAN ZA TUŽIOCA ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL: Pokrenuo postupke protiv Belivuka, Miljkovića i Hrkalovićke!

Društvo -

Mladen Nenadić ponovo je izabran za tužioca za organizovani kriminal.

Nenadić je prvi tužilac za organizovani kriminal koji dva puta izabran. On je pokrenuo postupke protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića, Dijane Hrkalović!

Nenadić je rođen 1963. godine u Čačku, završio je Pravni fakultet u Kragujevcu 1987., a od 1990. do 1995. godine bio je inspektor za suzbijanje privrednog kriminaliteta u SUP-u u Čačku, a zatim i šef Odseka za suzbijanje privrednog kriminaliteta. Za zamenika tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Čačku izabran je 1995, a od 1998. do 2003. godine vršio je funkciju zamenika javnog tužioca u Okružnom javnom tužilaštvu u Čačku. Krajem 2003. odlazi u advokaturu i radi krivicu, kao branilac optuženih.Na mesto tužioca za organizovani kriminal, odnosno za prvog čoveka institucije koja se bori s najtežim oblicima kriminala u našoj zemlji izabran je 2016. godine.

Kurir.rs/J.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track