01:10

Ovako svaki policajac provali kad lažete! Marković otkrio kako su njega blatili 30 godina!

RASKINKAO IHOvako svaki policajac provali kad lažete!

OVAKO SVAKI POLICAJAC PROVALI KAD LAŽETE! Marković otkrio kako su njega blatili 30 GODINA! I ISTORIJA JE PUNA LAŽOVA!

Društvo -

Laž se obično definiše kao tvrdnja suprotna istini. Ova definicija se pripisuje svetom Avgustinu., koji je rekao da su laž i obmana su negiranje istine.

Istorija je prepuna raznih ljudi, te je tako puna i lažova. O nekim takvim govorio je i policajac u penziji Blažo Marković.

blažo MArković
foto: Kurir televizija

- Mi lažove imamo i kroz istoriju. Imamo Hitlera, Napoleona Bonapartu. Oni su ubeđivali ljude da su nadnacije. I kako su prošli, tako su prošli. I to sve imamo kroz istoriju - rekao je policajac u penziji Blažo Marković.

A onda se Marković osvrnuo na bližu prošlost i prisetio se laži o sebi.

- O meni su lagali 30 godina da sam ja lopov. Stalno su mi podmetali da sam lopov. Dovodili ljude iz unutrašnje kontrole - rekao je za Kurir televiziju Blažo Marković.

Lažova je najlakše provaliti, žarkonski rečeno, jer vas ubeđuje u nešto.

- Ljudi najviše lažu iz koristi. Ja sam bolji od ovog, on je bolji od ovog... Ne pokazuje rezultate, ali ume dobro da laže. To je ključno - otkriva Marković.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:29

KAKO DA PROVALITE PREVARANTA NA OSNOVU NEVERBALNE KOMUNIKACIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track