OVO JE NAJINTIMNIJA PRIČA IZ ŽIVOTA DOKTORA NESTOROVIĆA! Dve žene su mu promenile život: JEDNA OD NJIH JE NAPRAVILA IMPERIJU
Foto: Kurir Televizija

ISPOVEST

OVO JE NAJINTIMNIJA PRIČA IZ ŽIVOTA DOKTORA NESTOROVIĆA! Dve žene su mu promenile život: JEDNA OD NJIH JE NAPRAVILA IMPERIJU

Društvo -

Prvi gost nove sezone emisije "Realna priča" bio je dr Branimir Nestorović. Dokror Nestorović je u najintimnijoj ispovesti, između ostalog govorio o svojoj porodici, ali i o dvema ženama, koje su obeležile njegov život.

- Moj otac je bio iz jednog sela pored Obrenovca. Grabovac se zove. On je bio trgovac, i bio je kafanski tip. Verovatno sam na njega povukao, muzika i vino. Imam i brata - on je totalno drug priča - rekao je dokror Branimir Nestorović.

Branimir Nestorović
foto: Kurir Televizija

- Mi smo bili mnogo vezani za majku. Ustvari, baba je bila ta osoba veoma bitna u našim životima. Baba je bila jedna neviđena osoba. Ona je bila polupismena osoba. Ja mislim, ona je znala da čita i piše, ali praktično ništa nije završila. Možda jedan, dva razreda osnovne škole. Ali, napravila je imperiju. Napravila je imperiju. Moj deda je imao radnju, koju je baba digla na nivo industrije. Imali su vlačaru, abadžije, one što su pravili narodna odela.

Branimir Nestorović
foto: Kurir Televizija

Podsetimo, dr Branimir Nestorović diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu 1979. godine. Na istom fakultetu je, kako ističe u biografiji, doktorirao 1985. godine sa temom: „Polenska alergija u dece“. Specijalijsta pedijatar, pulmolog i alergolog.

Za asistenta na Medicinskom fakultetu izabran je 1987, a potom 1991; za docenta 1995; vanrednog profesora 2000. godine, a za redovnog profesora na katedri za pedijatriju 2002. godine.

Nestor
foto: Kurir Televizija

Zaposlen na Univerzitetskoj dečijoj klinici od 1979. godine, načelnik odeljenja za alergologiju i pulmologiju.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

41:30

USIJANJE 27.09.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja