ČOVEK KOJI JE DIVLJAO U AVIONU I PSOVAO SVE SRPSKO DOBIJA I KRIVIČNU PRIJAVU! Reagovalo tužilaštvo, ŠIRIO JE RASNU I VERSKU MRŽNJU
Foto: Printscreen

NEĆE SE OLAKO IZVUĆI

ČOVEK KOJI JE DIVLJAO U AVIONU I PSOVAO SVE SRPSKO DOBIJA I KRIVIČNU PRIJAVU! Reagovalo tužilaštvo, ŠIRIO JE RASNU I VERSKU MRŽNJU

Društvo -

On će biti saslušan i na ove nove okolnosti

Protiv Sulejmana Imamovića (58), državljanina Danske koji je vređao i pretio zbog vanrednog sletanja aviona na beogradski aerodrom Nikola Tesla, posle dodatnih konsultacija sa Tužilaštvom podnete su krivične prijave za krivična dela izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti, kao i ugrožavanje bezbednosti vazdušnog prostora.

On će biti saslušan i na ove nove okolnosti, pišu Novosti.

Podsetimo, Imamoviću ranije određeno zadržavanje do 24 sata.

Granična policija na aerodromu Nikola Tesla privela je osumnjičenog, obavešten je dežurni tužilac koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela i da se protiv osobe podnese prekršajna prijava. Imamoviću je određeno zadržavanje po Zakonu o prekršajima do 24 sata, nakon čega će biti predat sudiji za prekršaje.

Podsetimo, avion mađarske avio-kompanije koji je leteo na relaciji Bilund—Tuzla sinoć, oko ponoći, vanredno je sleteo na Aerodrom Nikola Tesla zbog loših meteo uslova u Tuzli.

Kurir.rs / Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja