KURIR SAZNAJE: Pao sistem eTurista zbog navale građana! Ne mogu da se dobiju rezervacije vaučera za odmor u Srbiji!
Foto: Shutter, Foto

Važno

KURIR SAZNAJE: Pao sistem eTurista zbog navale građana! Ne mogu da se dobiju rezervacije vaučera za odmor u Srbiji!

Društvo -

Sistem eTurista preko kojeg građani prijavljuju rezervaciju za turističke vaučere za odmor u Srbiji 2022. godine je pao zbog velike navale i zainteresovanosti građana, saznaje Kurir.

Preko ovog sistema građani rezervišu vaučer koji kasnije treba da potpišu.

Podsetimo, prijava za 100.000 turističkih vaučera za odmor u Srbiji počela je 1. januara, a oni se dodeljuju u cilju podsticanja unapređenja turističkog prometa domaćih turista na teritoriji Republike Srbije.

Prijava će se primati zaključno sa 15. oktobrom 2022. godine, a potencijalni korisnici su u obavezi da na šalterima JP "Pošta Srbije" podnesu prijave najkasnije 30 dana pre početka realizacije aranžmana. Rezervacija smeštaja se vrši kod ugostitelja sa objavljene liste, na osnovu čega ugostitelj izdaje potvrdu o rezervaciji.

Lista ugostitelja koji učestvuju u realizaciji šeme dodele vaučera će na internet prezentaciji Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija biti dva puta sedmično ažurirana. Sve dodatne informacije u vezi sa prijavom i nacinima realizacije šeme dodela vaučera zainteresovani mogu dobiti na internet adresi Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija: www.mtt.gov.rs.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track