ALEKSA (21) IZ KRUŠEVCA BEZ TRAGA NESTAO PRE 17 DANA: Porodica strepi, policija iz stana odnela nove predmete! LOCIRAN MU TELEFON
Foto: Printscreen/Facebook

telefon policija uspela da locira u blizini Beograda

ALEKSA (21) IZ KRUŠEVCA BEZ TRAGA NESTAO PRE 17 DANA: Porodica strepi, policija iz stana odnela nove predmete! LOCIRAN MU TELEFON

Društvo -

Majka Alekse Stankovića (21) iz Kruševca koji je nestao 28. decembra, kaže da nema novih informacija o nestanku sina.

- Nemamo i dalje bilo kakvu novu informaciju. Policija je bila u stanu da uzme kućište od računara i neke sveske u kojima je Aleksa pisao znakove i šifre. Od njih čekamo da saznamo nešto.

Njegov telefon policija je uspela da locira u blizini Beograda i nakon toga mu se gubi svaki trag. Ona je navela da je Aleksa sa sobom poneo sva dokumenta, ali i diplome i svedočanstva zbog čega sumnja da je dobio poslovnu ponudu u inostranstvu.

- Aleksa nije imao prijatelje niti se sa bilo kim družio. Nije izlazio, igrao je igrice po ceo dan i tu upoznavao ljude. Verujem da je dobio poslovnu ponudu i da je zato nestao, jer je on oduvek i hteo da ode iz naše zemlje - priča majka.

Kako je njegova sestra Dijana ranije ispričala za medije, porodica nije uspela da primeti promenu u njegovom ponašanju jer se Aleksa pre nestanka ponašao uobičajeno.

- Nema društvo, ne pije i ne puši. Ima samo virtuelne prijatelje, igra igrice, ali je sve izbrisao iz kompjutera, jer se dobro razume. Nikoga od virtuelnih prijatelja posebno nije pominjao, a znao je da ostvaruje čest kontakt sa njima i uglavnom je imao slušalice na ušima dok je igrao igrice - ispričala je Dijana.

Porodica Stankovića, objasnila je da Aleksa nigde nije radio i da je bio jako povučen.

- Nije izlazio u kafiće i diskoteke. Nema društva da bismo mogli da pomislimo da je sa njima - objašnjavaju oni i dodaju:

- Telefon mu je od 30. decembra isključen. Prva dva dana uključivao je telefon veoma kratko. Policija je probala da ga locira i ono približno što su otkrili je da je u Beogradu. Međutim, od 30. decembra telefon mu više nije bio uključen nijednom

Podsetimo, u trenutku nestanka, Aleksa je na sebi imao crnu jaku, crnu trenerku i crne pantalone, a porodica moli da ukoliko neko ima informaciju da pozove na brojeve 060 5399700, 06 49440516, 060 492119.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track