00:56

Dr Aleksandar Milošević o stanju Novaka Đokovića

tema dana

POZNATI SRPSKI SEKSOLOG O TEŠKIM TRENUCIMA ĐOKOVIĆA: Svaka mu čast kako izdržava, SVE UTIČE NA NAS, ipak je Novak od KRVI I MESA

Društvo -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prolazio je kroz pravi pakao u Melburnu. Čitav svet priča samo o njemu i svemu onome što se dešava u Australiji.

Novak
foto: AP

O njegovom psihološkom stanju progovorio je i prof. dr Aleksandar Milošević, poznati urolog i seksolog.

Puls
foto: Kurir Televizija

On je u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji objasnio da se Novak Đoković nalazi u nezavidnom položaju.

- Moram da napomenem da sve utiče na našu seksualnost. Možete zamisliti psihologiju Novaka Đokovića, posle svega ovoga. Možda je on vanzemaljac, supermen, ali je ipak čovek od krvi i mesa - rekao je prof. dr Aleksandar Milošević.

09:19

SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

- Svaka mu čast ako prođe sve ovo - kratko je dodao prof. dr Milošević.

Podsetimo, Novaku u ovoj teškoj borbi stiže podrška iz celog sveta, naravno najviše iz rodne Srbije i od Srba koji žive u Australiji. Još od samog početka, i kada Đokoviću po sletanju u Melburn nije bilo dozvoljeno da prođe granični prolaz, odmah se oglasio američki teniser Tenis Sandgren i eksplicitno stao na stranu svetskog reketa broj jedan.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:35

Dejan Anđus otkrio nove detalje o Đokovićevom slučaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track