01:16

Vukojica otkrio detalje spašavanja mlade devojke

HRABRI RADNIK

HEROJ OTKRIO DETALJE SPEKTAKULARNOG SPASAVANJA! Kragujevčanin naveo da uvek trči u pomoć onom kome treba: RADOSTAN SAM POSLE TOGA

Društvo -

Pre nekoliko dana spasio je mladu ženu iz jezera, a danas svi pričaju o Kragujevčaninu Vukojici Cikotiću, hrabrom čoveku koji nije dozvolio da njegova sugrađanka nastrada u hladnoj vodi.

Više od 30 godina radi na održavanju objekta na šumaričkom jezeru i zna mu sve mane. Hladna voda je najopasnija zimi, a tada jedino možete naći Vukojicu koji je tu da čuje poziv u pomoć.

1 / 5 Foto: Printscreen/RTS

Vukojica je otkrio na koji je način spasio mladu ženu od davljenja u jezeru.

- Čuli smo da neko zapomaže, potrčali smo i videli smo da pluta po jezeru. Uzeli smo konopac i pojas i primakli je ka obali. Ona je već bila u nesvesti. Potom smo pozvali hitnu pomoć i policiju koji su vrlo brzo došli. Uspeli smo da je spasimo - rekao je Vukojica.

Vukojica Cikotić
foto: Kurir televizija

Rekao je da je spasavao ljude i ranije i to od samoubistava i istakao je kako je mu je jako drago kad uradi to.

- Spasio sam ljude i od samoubistva i leti najviše davljenja. Uvek smo trčali u pomoć kome god da je trebala. Lepo je spasiti nekom život, radosni ste i posle toga - rekao je Vukojica.

Kurir.rs Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:23

POGLEDAJTE NEVEROVATNO SPASAVANJE SA NIJAGARINIH VODOPADA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track