OGLASILA SE ALEKSINA MAJKA POŠTO SU JOJ PRONAŠLI SINA: Kako god odluči da živi, meni je dobro, SAMO KAD ZNAM DA JE ŽIV
Foto: Printscreen Pink

pronađen posle 43 dana

OGLASILA SE ALEKSINA MAJKA POŠTO SU JOJ PRONAŠLI SINA: Kako god odluči da živi, meni je dobro, SAMO KAD ZNAM DA JE ŽIV

Društvo -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova potvrdili su da je Aleksa Stanković, čiji je nestanak prijavljen 28. decembru 2021. godine u Policijskoj upravi u Kruševcu.

Aleksa Stanković koji je nestao pre 42 dana pronađen je u Beogradu. Kako je rekla njegova majka Olivera, za vest je saznala iz medija. Olivera je pozvala SUP u Kruševcu da bi joj potvrdili radosnu vest. Sva u suzama, za Telegraf je ispričala da joj je laknulo što joj je sin živ i zdrav, ali da joj je temperatura, budući da boluje od kovida, od radosti naglo skočila kada su joj potvrdili vest.

- Najpre u SUP-u nisu znali da mi kažu, pa su morali da provere informaciju. Potvrdili su mi posle da je pronađen. Radi i živi na Vračaru, tu je zaposlen u nekoj firmi. Ne znam da li želi da mi se vrati, ali s obzirom da znam da je živ, neka uradi onako kako je rešio. Meni je laknulo, prestala je agonija koju sam imala, samo da on bude dobro - rekla je mladićeva majka.

Na pitanje da li očekuje da će joj on noćas pokucati na vrata, kroz suze kaže da ne zna.

Aleksa Stanković
foto: printscreen Pink

- Za mene je najvažnije da je ovoj neizvesnosti došao kraj. Kako god moj sin odluči da će dalje da živi, meni je dobro, samo kad znam da je živ. On je uvek govorio da svoju budućnost ne vidi u manjoj sredini, spominjao je odlazak, ali nisam očekivala da će pre odlaska u inostranstvo biti neko vreme u Beogradu. Za mene je sve to iznenađenje. Čula sam se sa inspektorkom koja radi na tom slučaju, očekujem više informacija - pišu Novosti

Aleksina majka Olivera oka nije sklopila od kada je Aleksa nestao, 28. decembra:

- Ja sam u izolaciji do ponedeljka, sve ovo što se dešavalo me je stvarno slomilo, ali osećam da mi je sve bolje. Telefoni stalno zvone, i ja sam od radosti morala da javim odmah dobre vesti prvim komšijama koji su uvek bili uz mene. Sve je, čini mi se, predugo trajalo - kaže Olivera.

Na vratima Stankovićevih još uvek stoji umrlica Bojana Stankovića, Aleksinog oca, koji je preminuo prošle godine.

Podsetimo, Aleksa je nestao 28. decembra. Sa sobom je poneo sve diplome, svedočanstva, sva dokumenta, zbog čega majka misli da je otišao negde u inostranstvo, da mu je neko ponudio posao jer je odličan poznavalac kompjutera.

.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track