ALEKSA UOPŠTE NE IZLAZI, IGRA IGRICE I IMA SAMO VIRTUELNE PRIJATELJE Sestra Dijana: Nigde nije radio, jako je povučen i miran!
Foto: Printscreen/Facebook

pronađen živ i zdrav u Beogradu

ALEKSA UOPŠTE NE IZLAZI, IGRA IGRICE I IMA SAMO VIRTUELNE PRIJATELJE Sestra Dijana: Nigde nije radio, jako je povučen i miran!

Društvo -

Aleksa Stanković pronađen je živ i zdrav u Beogradu.

Sa sobom je poneo sve diplome, svedočanstva, sva dokumenta, zbog čega majka misli da je otišao negde u inostranstvo, da mu je neko ponudio posao jer je odličan poznavalac kompjutera.

Ostavio joj je i poruku na kompjuteru da ide u inostranstvo da radi, da mu ta firma za koju je radio nudi posao, smeštaj vizu, da mu je sve obezbeđeno. Za Aleksom je bila raspisana poternica.

Hiljadu pitanja vrzmala su se u glavi Olivere, majke koja više od deset dana traga za svojim najmilijim - sinom.

- Aleksa nigde nije radio, jako je povučen i miran. Uopšte ne izlazi u kafiće i diskoteke, kod kuće je, igra igrice i ima virtuelne prijatelje. Nema društvo da bismo mogli da pomislimo da je izašao sa njima - izjavila je Dijana, Aleksina sestra.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su u Beogradu Aleksu Stankovića čiji je nestanak prijavljen 28.12.2021. godine Policijskoj upravi u Kruševcu.

Podsetimo, potraga je trajala 43 dana.

Kurir.rs/Espreso

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track