ĐORĐE POVEO ŽENU I DECU NA ZLATIBOR I MISLIO ODRAĆE GA! Ali kaže da su cene prave beogradske KAFA 170, RUČAK ZA SVE NAS 1.200
Foto: Zoran šaponjić

drugi kažu da je skupo

ĐORĐE POVEO ŽENU I DECU NA ZLATIBOR I MISLIO ODRAĆE GA! Ali kaže da su cene prave beogradske KAFA 170, RUČAK ZA SVE NAS 1.200

Društvo -

ZLATIBOR - U ketering restoranu naručili smo pasulj, kupus, piletinu, Karađorđevu šniclu i čorbu, i sve je koštalo samo 1.200 dinara, kaže Đorđe iz Beograda koji je sa suprugom i decom otišao da predahne tokom sretenjskog praznika.

Đorđe, glava porodice, kaže da su cene "prave beogradske".

Tornik, Zlatibor
foto: Youtube Printscreen

- Domaća kafa je oko 170 dinara, espreso 200, cedevita 190, sokovi oko 200 dinara. Cene nisu nešto ekstremno velike. Na primer, u ketering restoranu naručili smo smo pasulj, kupus, piletinu, karađorđevu šniclu i čorbu, i sve je koštalo samo 1.200 dinara - kaže Đorđe.

Njegova supruga Nataša za Blic je ispričala zanimljivu priču o "krađi" guma za sankanje.

Tornik, Zlatibor
foto: Youtube Printscreen

- Iznajmljivanje guma za sankanje je 100 dinara uz obavezno ostavljanje lične karte jer ih masovno kradu. U jednom danu su iznajmljivači izgubili skoro sve gume. Od srede su počeli da uzimaju lične karte. Ko nema ovaj dokument pri ruci može i da da kaparu od 2.000 dinara. Guma na pijaci, inače, košta oko 3.500. Klisko je od 100 do 1.300, u zavisnosti od veličine i modela - objašnjava Nataša.

Smestili su se, čini se, na finom mestu. Svega 150 metara od jezera i centra. A i finu su cenu "izborili". Za njih četvoro 180 evra, četiri noćenja.

- Hranu kupimo u gradu, odemo u restoran na ručak ili spremimo nešto u smeštaju. Kod jezerceta na kioscima može da se uzme kafa, čaj, sok, kuvana rakija... Cene su oko 150-200 dinara u zavisnosti od toga šta kupujete. U pekarama uobičajeno. Parče pice je, na primer, 250 dinara - kaže Nataša.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja