AKTUELNI MINISTAR NA LISTI ZA BEOGRAD: Siniša Mali nekad vodio prestonicu, a sada je ponovo na spisku kandidata za odbornika!
Foto: Printscreen/TV Pink

politika

AKTUELNI MINISTAR NA LISTI ZA BEOGRAD: Siniša Mali nekad vodio prestonicu, a sada je ponovo na spisku kandidata za odbornika!

Politika -

Gradska izborna komisija proglasila je danas i listu za beogradske izbore "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve". Prvi na listi je Aleksandar Šapić, a pri vrhu su i Konstantin Kostjukov, poznati koreograf, košarkaš Nenad Krstić, prvakinja opere Sanja Kerkez, novinar TV Pink Živorad Nikolić...

Zanimljivo je i da se dvoje istih ljudi našlo i na ovoj i na republičkoj listi - zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i dr Marija Zdravković, direktorka KBC "Bežanijska Kosa".

Goran Vesić
foto: Kurir televizija

Ali, još je jedna zanimljivost na gradskoj listi - na njoj se našao i aktuelni ministar finansija i nekadašnji gradonačelnik Beograda Siniša Mali. On je zauzeo 67. mesto.

Marija Zdravković
foto: Kurir TV

Podsetimo, na listi SNS za republičke izbore, kako je Kurir prvi objavio, osim premijerke Ane Brnabić, našlo se i troje aktuelnih ministara, ali oni nisu iz redova SNS, već koalicioni partneri - Tatjana Matić, ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija, ministar za brigu o selu Milan Krkobabić i ministar bez portfelja zadužen za nauku i tehnološki razvoj Nenad Popović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track