00:43

Vremenska prognoza: Smena sunca, oblaka, kiše i snega

VREMENSKA PROGNOZA

TMURAN DAN PRED NAMA: Smena sunca i kiše, ne izlazite iz kuće bez kišobrana, a predveče možemo očekivati i sneg

Društvo -

Danas nas očekuje smena sunca, oblaka, kiše i snega.

Ujutru i pre podne na jugu umereno oblačno, u ostalim krajevima pretežno sunčano i toplije, a od sredine dana naoblačenje sa kišom i pljuskovima, na planinama sa snegom. Tokom noći sneg se očekuje ponegde i u nižim predelima. Najniža tempereratura od 0 do 5, najviša dnevna od 12 do 18 stepeni.

vreme
foto: Kurir televizija

U Beogradu ujutru i pre podne pretežno sunčano i toplije, posle podne naoblačenje sa kisšom i pljuskovima. Jutarnja tempereratura oko 5, a maksimalna dnevna oko 16 stepeni.

U utorak pretežno oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom uz povećanje visine snežnog pokrivaca. U sredu prolazno naoblačenje, povremeno sa kratkotrajnom kišom, a na planinama sa snegom.

vreme
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:52

ZABORAVITE NA ZIMSKE JAKNE I ČIZME, STIŽE NAM TOPLO VREME! Sutra temperatura čak i do 18 stepeni, a evo kad se očekuje KIŠA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track