MORAO JE DONETI RAT SVOJOJ ZEMLJI: Astrolog analizirao horoskope Putina i Zelenskog i otkrio kome su NAKLONJENE ZVEZDE u Ukrajini
Foto: EPA/Sergei Guneyev, AP, Kurir televizija

invazija

MORAO JE DONETI RAT SVOJOJ ZEMLJI: Astrolog analizirao horoskope Putina i Zelenskog i otkrio kome su NAKLONJENE ZVEZDE u Ukrajini

Društvo -

Astrolog Dušan Veličković analizirao je invaziju Rusije na Ukrajinu i horoskope lidera dve zemlje Vladimira Putina i Volodimira Zelenskog.

Govoreći o horoskopima Putina i Zelenskog, Veličković navodi da je predsednik Ukrajine samo "jedan pijun" koga kontrolišu veće sile, ali da on toga nije svestan. Astrolog je istakao i da je Putinov znak jak i stabilan dok je horoskop Zelenskog morao doneti rat.

- Putinov Mars se nalazi u znaku Strelca i to na jednom moćnom stepenu dok je u horoskopu Zelenskog taj Mars retrogradan, pa još u znaku Raka, tako da je morao doneti rat svojoj zemlji. Nažalost, da li smo zaratili ili ne, biramo na izborima, nismo svesni šta radimo na izborima, da mi tada odlučujemo o našoj sudbini - rekao je astrolog u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

Dušan Veličković
foto: Kurir televizija

Astrolog je rekao da se "divi ljudima" koji su za Zelenskog mogli da glasaju jer kako tvrdi on je za njega jedan komičar.

- Zelenski je jedan komičar, običan cirkuzant. Ima horoskop kao naš Lane Gutović, ali je naš Lane bio mnogo pametniji, genijalan čovek. Kada pogledamo njegove umetničke bravure, ja se divim ljudima koji su za njega mogli da glasaju, jer je on vrhunski komičar. Za razliku od Putina koji je ceo život vaspitavan da služi državi, Zelenski je došao tu, seo u fotelju, kao u filmu "Andergraund" kad je majmun ušao u tenk - tvrdi astrolog.

Vladimir Putin, Vladimir Zelenski
foto: EPA / Sergey Dolzhenko, EPA / EVGENY ODINOKOV

Astrolog smatra da je Zelenski naivan i iskorišćen od strane većih sila.

- Jednostavno, došao je tu sa određenim ciljem. Pričaju mu tu određene priče i bajke, a on nije svestan da su ga baš zbog toga i doveli, jer je naivan i ne razume šahovsku igru, gde je on samo pijun, a drugi vuku poteze - rekao je astrolog.

00:39

Zelenski se oglasio iz centra Kijeva: Obratio se građanima sa jasnom porukom

Dodao je da su zvezde na strani Rusije.

- Zvezde su na strani Rusije u svakom slučaju. Nisu ušli u rat nespremni, taj koji uđe tek tako rat nije normalan. Verujem da Putin sigurno ima dobre strategije i da je sve to isplanirano. Sada slušam neke naše analitičare koji porede Ukrajinu sa Avganistanom, a to uopšte nije za poređenje. Zato što znamo ko živi u Avganistanu i koja je religija dominantna i da je tu sukob dve civilizacije i dva sveta. U Ukrajini je identična situacija kao kad bismo mi zaratili sa Crnogorcima, tamo nema ni nacista ni fašista. Samo se lepe etikete i igra se taj medijski spin. Kao što smo videli, Evropa je potpuno zabranila medije koji prenose bilo koju rusku priču i sluša se samo jedna strana - naveo je astrolog.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:19

Snimak obaranja ruskog helikoptera u blizini Kijeva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track