DOLAZI DO PREKOMPONOVANJA SVETSKIH SILA! Ušli smo u milenijum dvojke, a to će nam doneti novi talas SVETSKE KRIZE
Foto: Kurir televizija, Shutterstock

OVO ĆE NAS DEFINITIVNO LUPITI PO NOVČANICIMA

DOLAZI DO PREKOMPONOVANJA SVETSKIH SILA! Ušli smo u milenijum dvojke, a to će nam doneti novi talas SVETSKE KRIZE

Društvo -

Rusko - Ukrajinski rat se ne stišava, svedoci smo još jedne velike katastrofe u 21. veku.

Astrolog Dušan Veličković navodi da je svet nestabilan i da mora doći do prekonponovanja svetskih sila kako bi sve bilo u ravnoteži.

- Treba da brinemo i da budemo svesni da je sve moguće. Ovo nisu jednostavna vremena, ušli smo u milenijum koji se piše brojem dva, 22.02.2022. u 22:22 krenula je ta dvojika. Krenuo je taj istok, jedinica je zapad ili ego, dok je dvojika duša ili istok. Dolazi do prekompovanja tih nekih svetskih sila i balansa, ovo je samo početak. Kraj će biti kada se ta ravnoteža uspostavi. Morate imati poziciju i opoziciju, crno i belo da bi sve bilo u harmoniji i balansu. Nije dobro kada je neko preterano mnogo jak i kad misli da može ceo svet da podjarmi pod svoj interses - rekao je astrolog.

Dušan Veličković
foto: Kurir televizija

Smatra da možemo očekivati svetsku krizu i da će nas definitivno lupiti po novčaniku.

- Možemo da očekujemo opet jedan novi talas kao 2007. i 2008. godine, kada su najavile svetske banke krizu. Mi nismo to znali šta znači uopšte dok nismo osetili po novčaniku. Ovo će definitivno da nas lupi po novčaniku po ceni energenata, goriva i plina. Evropa ne može bez ruskog gasa - rekao je astrolog.

03:03

Snimak dronom: Gradovi Ukrajine potpuno napušteni i u ruševinama

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:11

Ukrajina traži povlačenje ruskih trupa i trenutni prekid vatre!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track