SRPKINJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA OBJAVILA KAKAV STAN ŽELI DA IZNAJMI: Posebno istakla jedan zahtev koji je oduševio MNOGE! (FOTO)
zgrada, Foto: Profimedia

oglasi

SRPKINJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA OBJAVILA KAKAV STAN ŽELI DA IZNAJMI: Posebno istakla jedan zahtev koji je oduševio MNOGE! (FOTO)

Društvo -

Građani koji su u potrazi za stanovima svakodnevno na oglasima na društvenim mrežama nailaze na zanimljive oglase stanodavaca, ali isto tako i interesantne objave i komentare stanara koji su u potrazi za nekretninama koji za svoj novac imaju i određene zahteve u kakvom stanu žele da žive.

U jednoj grupi za iznajmljivanje stanova u Nišu na društvenoj mreži Fejsbuk objavljen je oglas devojke koja je tražila stan za svoju sestru koja je studentkinja.

- Moja sestra, studentkinja matematike, traži jednosoban stan u Nišu na najviše dvadesetak minuta hoda od fakulteta. Može i stan sa cimerkom ako su odvojene spavaće sobe. Bez babinog kredenca i muzejskih eksponata - napisala je devojka u objavi na ovoj društvenoj mreži.

oglas
foto: Printscreen Facebook

Ova objava izazvala je lavinu komentara stanodavaca koji su prokomentarisali zahteve ove devojke.

- Da li može dedin kredenac iz 1930. godine - piše u jednom od komentara. Naime, na oglasima svakodnevno možemo videti fotografije stanova u kojima je stari nameštaj, a koji se izdaje po nerealnim cenama. Upravo takve fotografije uvek izazovu i najviše komentara.

Stručnjaci kažu da je jedna od bitnih stavki koju treba stanodavci da uzmu u obzir kada izadaju nekretninu jeste i sređenost stana. Tako da ističu da ako izdajete stari stan u izvornom stanju onda kirija ne može da bude previsoka.

Ako izdajete stari stan koji ste renovirali i sredili možete da dobije malo veću svotu novca, ali najvišu kiriju možete da dobijete kada izdajete nov stan.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track