ISPLIVALA JOŠ JEDNA GADOST SA PRAVNOG! Profesor koji i danas tamo radi u fiokama skupljao slike STUDENTKINJA U HALTERIMA (FOTO)
Pravni fakultet u Beogradu, Foto: Aleksandar Jovanović

AU!

ISPLIVALA JOŠ JEDNA GADOST SA PRAVNOG! Profesor koji i danas tamo radi u fiokama skupljao slike STUDENTKINJA U HALTERIMA (FOTO)

Društvo -

Kurir već danima razotkriva neke mračne tajne pojedinih fakulteta i grozote koje su se tamo dešavale studentkinjama i studentima

U specijalu posvećenom nekim mračnim tajnama sa naših fakulteta dva dana pisali smo o Pravnom fakultetu i pojedinim profesorima predatorima koji tamo, prema navodima naših sagovornika, ušemljeno seksualno uznemiravaju i zlostavljaju neke studentkinje i studente.

Objavili smo kako funkcionišu njihove šeme sa stanom u koji navodno odvode studentkinje koje namame na seks za ocenu, kao i gadne pojedinosti poput onih da su neki tražili oralne performanse sa bananom od studentkinja za ocenu, dok su drugi predavači studentkinje dodirivali, pozivali ih u hotele i na putovanja.

Nakon objave tih saznanja, Kuriru se javio još jedan čitalac koji tvrdi da je još 2003-2004. godine, kada još nije bilo pametnih telefona, znao da jedan ugledni profesor koji i danas radi na Pravnom fakultetu sakupljao fotografije golih studentkinja.

- Tada sam se zabavljao sa devojkom koja je studirala taj fakultet. Ona mi je pričala da ju je taj profesor poslao da uzme nešto iz njegovog kabineta. Tada je u jednoj od fioka njegovog radnog stola videla slike golih studentkinja u halterima. Neke od njih je moja tadašnja devojka i poznavala. Taj profesor se nabacivao mnogim devojkama i to je javna tajna - rekao je naš sagovornik.

U specijalu posvećenom ovoj temi, Kurir je danima razotkrivao neke mračne tajne pojedinih fakulteta i grozote koje su se tamo dešavale studentkinjama i studentima, a o kojima svi ćute, mahom zbog sramote.

Podsetimo, prema istraživanju Viktimološkog društva, svaki peti student u Srbiji doživeo je neki oblik seksualnog nasilja na fakultetu. Sudeći po svedočenjima naših sagovornika, Pravni prednjači po ovakvim radnjama, jer iako većina profesora na ovom fakultetu časno i stručno radi svoj posao, pojedinci zloupotrebljavaju položaj.

Kurir.rs / S. T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track