OVAKO MOŽETE IZRAČUNATI DATUM SVOJE SMRTI: Numerolozi otkrili kojim brojevima je SMRT ZA PETAMA, a ko će živeti 100 GODINA
Sudnji dan!, Foto: Profimedia

za radoznale

OVAKO MOŽETE IZRAČUNATI DATUM SVOJE SMRTI: Numerolozi otkrili kojim brojevima je SMRT ZA PETAMA, a ko će živeti 100 GODINA

Društvo -

Gotovo da nema čoveka na zemaljskoj kugli koji bar jednom u toku svog života nije pomislio na smrt. Oni znatiželjni koji se ne boje sudnjeg dana stalno se pitaju koji datum će biti datum njihove smrti.

Naime, stručnjaci za numerologiju otkrivaju kako navodno možemo da izračunamo precizno datum svoje smrti i to uz pomoć datuma rođenja.

Oni objašnjavaju da su datum rođenja i datum smrti direktno povezani, da sadrže poseban algoritam, gde je početak rođenje osobe, a kraj njegova smrt. Međutim, život je toliko nepredvidiv da je gotovo nemoguće zamisliti šta nas to očekuje u bilo kom trenutku.

Numerolozi kažu da na komadu papira napišite datum svog rođenja, a zatim saberite jedan po jedan broj. Kada dobijete dvocifrenu cifru, takođe saberite ta dva broja i dobićete broj koji vam određuje datum vaše navodne smrti.

Kao objašnjenje navode da je nzumerologija rezultirajućih brojeva sledeća:

Broj 1 znači brzu smrt

Broj jedan znaći brzu smrt, kažu numerolozi. Najverovatnije će datum vaše smrti biti u starosti. Živećete vrlo dug, svetao i srećan život. Smrt neće biti duga i bolna, biće laka i brza.

Osobu s brojem 2 čeka iznenadna smrt

Numerologija ovog broja ukazuje na veliku verovatnost nesreće. Takvim se ljudima savetuje da budu obazrivi na sumnjive događaje. A najsretnije godine života su životna dob od sedam, 19, 29, 45 i 67 godina.

3 govori o bolestima u starosti

Možete preživeti do starosti, ali umrećete od pratećih bolesti. Najopasnijim za vas mogu se smatrati 44. i 73. godina života.

Četvorke čeka dugovečnost

Ukoliko dobijete broj četiri čeka vas dug životni vek. Prema numerologiji, smrt će vas nadvladati ne ranije od sto godina. I čak se u toj dobi možete osećati sjajno.

Petici je smrt za petama

Petice, vama je smrt bukvalno za petama, ali ste srećna osoba. Sve vreme vas nevidljiva sila odvodi od raznih nevolja, nesreća, i tako dalje. Živećete srećno, ako ne nanesete štetu drugima. Najopasnije godine za vas su tri, 15, 24, 48, 62 i 76 godina.

Šesticama karma izuzetno važna

Za njih, u numerologiji, nije teško saznati datum vlastite smrti, a 13., 22., 47. i 68. godina s pravom se smatraju teškim godinama života.

Sedam ima anđela čuvara

Kada saberete brojeve od datuma rođenja i dobijete sedam, to znači da imate snažnog anđela čuvara. Treba biti oprezan s elementima vode i vatre. Numerologija kaže da će vaša smrt direktno zavisiti od njih. Savetuje vas da budete oprezni u dobi od 24, 36 i 61 gidinu starosti.

Osam se igra smrću

Strogo je zabranjeno rizikovati. Ako se pridržavate ovog pravila, živet ćete mnogo duže.

Devetku čeka nagla smrt

Za devetku se život može naglo završiti. Takvi ljudi retko žive do 50. godine. Savetuje im se da pažljivo prate svoje zdravlje, ne zloupotrebljavaju alkohol i pušenje. I do 16., 23., 38. i 47. godine budite oprezni.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track