MLADA OTIŠLA KOD VRAČARE PRED VENČANJE USLEDIO JE PAKAO: Uzela je njenu sliku i izgovorila rečenicu od koje se ledi krv u žilama!
Foto: Profimedia

urbana legenda ili istina

MLADA OTIŠLA KOD VRAČARE PRED VENČANJE USLEDIO JE PAKAO: Uzela je njenu sliku i izgovorila rečenicu od koje se ledi krv u žilama!

Društvo -

Od priče za koju se i dalje ne zna da li je u pitanju urbana legenda ili je reč o istinitom događaju ledi se krv u žilama! Slučaj mlade Ane prepričavao se po čitavoj Srbiji. Naime, Ana (28) je posetila vračaru mesec dana pre svoje udaje. Vračara je uzela njenu sliku i rekla jezivu rečenicu:

- Ogromna nesreća zadesiće te u narednih šest meseci, ovaj brak nosi nesreću i smrt - rekla je, ali Anina euforija oko braka je bila prevelika, tako da je samo odmahivala glavom.

Prošla je svadba, a ona je već nekoliko dana posle slavlja počela da gubi snagu, bila je strašno umorna i izgubila je volju za bilo čim. Dane je provodila ležeći u krevetu, a lekarski nalazi nisu ukazivali na bilo koji konkretan problem.

- Ležala sam u krevetu jedan dan i gledala film, kada sam osetila kako telo počinje da mi se oduzima. Tresla sam se i činilo mi se ću se ugušiti - počinje svoju ispovest Ana.

vračare, gatare, vračanje, gatanje, horoskop, staklena kugla, tarot, proročice, proricanje, vračara, gatara
foto: Profimedia

Nakon nekog vremna je uspela da se smiri, pripisala je sve iznenadnom napadu panike, ali kada je otišla u kupatilo, doživela je novi šok - njeno telo je bilo prekriveno crvenim pečatima! Kada je sutradan posetila lekara, na njenom telu nije bilo niti jednog traga, a analize su pokazale da je potpuno zdrava!

Tokom jedne noći dok je vozila kola, ista situacija se ponovila. Osetila je trnjenje tela i oduzimanje, izgubila je kontrolu nad volanom i udarila u drvo pored puta, gde su se kola zapalila.

- Borila sam se da izađem, ali nikako nisam uspevala da otvorim vrata. Kada sam već počela da se gušim od dima i gubim nadu da ću se izvući, videla sam kako staju neka kola i ljude koji trče ka meni - priseća se ona kao kroz maglu, jer je odmah posle toga izgubila svest.

I to nije bio kraj njene agonije - iz neobjašnjivih razloga joj se oduzimalo telo, a jezivi osipi sa ranicama su se pojavljivali i istom brzinom nestajali. Ostala je bez posla, prestala je da se viđa sa prijateljima, izgubila je dosta na kilaži i nije se videla naznaka da će biti bolje.

mlada
foto: Profimedia

Sledeće o čemu je razmišljala bilo je samoubistvo, jer nije videla nikakvu nadu. Ostala je potpuno sama u najtežem periodu, a život joj se u pretvorio u pakao. Poslednje što joj je palo na pamet je da opet poseti vračaru, čijih se reči i upozorenja setila.

- Izgledala je kao živi leš kada su je doveli kod mene. Karte sam samo bacila na sto i prvi put u životu me je obuzela jeza. - navodno je rekla vidovita žena.

Ponovo je krenula sa jezivim upozorenjima o tragediji koju nosi njen brak, i da je telo već krenulo da se predaje. Ana je ovog puta pažljivije slušala. Odlučila je da po povratku kući spakuje stvari i ode kod svojih roditelja.

- Prvog dana sam osetila kako mi se snaga vraća, taj osećaj je neobjašnjiv. Apsolutno ništa drugačije nisam radila, ali od tog dana više nikad mi se nisu ponovile one tegobe koje su me mesecima mučile. Iako nisam verovala u crnu magiju, zaista nemam drugo objašnjenje za svoje stanje- priseća se ona pakla kroz koji je prošla.

Kurir.rs/Srbija danas

11:04

ŠTA JE CRNA SVADBA: Razbijanje mitova o vlaškoj magiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja