02:52

MOĆNA MAGIJA ZA LJUBAV: Baka Višnja tvrdi da pomaže u rešavanju ljubavnih problema POTREBNE SU JOJ SAMO 3 STVARI

MAGIJOM DO SRCA

BAJANJE MI UŠLO KROZ SAN: Baka Višnja tvrdi da pomaže u rešavanju ljubavnih problema: Traže i negativne stvari, ali to ne radim

Društvo -

Višnja Janković iz Gamzigrada tvrdi da pomoću određenih predmeta može da doprinese boljitku u ljubavnom životu neke osobe.

- Ja radim sa bosiljkom i medom da im bude slatko, da budu pozitivni i da se ne svađaju. Dolaze i muški i ženski i devojke. Neko traži da ga devojka zavoli, neko traži i negativne stvari, ali to ne radim - kaže Višnja Janković i dodaje da kod nje dolaze sa svih krajeva Balkana, ali i šire.

magija za ljubav
foto: Kurir televizija

Jedino što joj treba, kako tvrdi, da nekom krene u ljubavi su bosiljak, med i flašica vode.

- Bosiljak, med, flašica vode da im sve ide slatko i glatko. Dolaze iz Slovenije, Makedonije... Kad dođe do svadbe i do veselja, dolaze da se zahvale - kaže Višnja i dodaje da poneki dolaze čak i sa prevodiocem.

Ona tvrdi da joj je sposobnost da pomogne "došla kroz san" i kroz želju da pomogne drugima.

magija za ljubav
foto: Kurir televizija

- Bila je jedna devojka koja se zaljubila u dečka, njeni su se protivili, ali je na kraju bilo veselje. Bajanje mi je ušlo kroz san. Ima neka viša sila koja te tera da radiš dobro - kaže Višnja Janković.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

07:00

OSTVARILO SE JOŠ JEDNO PROROČANSTVO TARABIĆA! Proroci do detalja opisali šta će biti sa Srbima posle korone! SVE SE OBISTINJUJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track