BEOGRAĐANI OPET U KILOMETARSKOM REDU! Pohrlili na ovo mesto, kao da im ŽIVOT OD TOGA ZAVISI! Pogledajte šta se tamo dešava! (FOTO)
U redu i puno dece, Foto: Prinstscreen/ Instagram

Sunce ih namamilo

BEOGRAĐANI OPET U KILOMETARSKOM REDU! Pohrlili na ovo mesto, kao da im ŽIVOT OD TOGA ZAVISI! Pogledajte šta se tamo dešava! (FOTO)

Društvo -

Na društvenim mrežama danas je osvanula slika, na prvi pogled uznemiravajuća. Nepregledna kolona Beograđana koji stoje i čekaju u kilometarskom redu!

Mnogima je, kako su pisali u komentarima, prva pomisao bila da je reč o nekoj nestašici, ali povod je zapravo nešto sasvim suprotno od toga.

Naime, sunčan martovski dan vikenda izmamio je građane, posebno one sa decom, da urane i iskorise ga u prirodi. Brojna su mesta na kojima se može napolju uživati, tako da svako pronađe nešto za sebe. Neki su odabrali šume, neki mesto pored jezera ili reke, ali mnogobrojne posetioce Beo zoo vrta danas je zateklo nešto neočekivano.

Upravo o tome govori fotografija koja se od jutros širi na mrežama, a na kojoj se vidi dugačka kolona Beograđana koji strpljivo čekaju u redu za ulazak u Zoo vrt.

Zoo vrt, Beograd, redovi
foto: Prinstscreen/ Instagram

Podsetimo, Beo zoo vrt, poznat i kao Vrt dobre nade, je gradski zoološki vrt grada Beograda, koji se nalazi u okviru beogradske tvrđave i predstavlja dugogodišnju atrakciju za sve posetioce.

Životinje koje se bude iz zimskog sna i procvetalo drveće vesnici su i ovog proleća koje Beograđani ne propuštaju. Oni koji su se odlučili da lepo vreme iskoriste upravo ovde, šokirali su se redom za ulazu u Beo zoo vrt.

Inače, zoološki vrt u Beogradu je od početka ove godine u svoju ponudu uveo i izložbu neolitskih figurina životinja od kostiju i kamena, koje su nastale u periodu od 6200-4500 godine p.n.e., a otkrivene na arheološkom lokalitetu Medvednjak kod Smederevske Palanke gde se nalazilo kultno vinčansko središte.

Samo posetioci ovog mesta znaju da li su ih sve ove nove pogodnosti privukle da svoje slobodno vreme provedu upravo okruženi beogradskom florom i faunom ili ipak svu "krivicu" nosi lepo vreme i beskonačna ljudska želja za vitaminom D.

Kurir.rs/Mina Petrović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track