BAKICA U AUTOBUSU KREĆE DA ME MAZI PO KOSI I PLAČE, KAŽE PODSEĆAM JE NA ĆERKU: Pitala sam gde joj je ćerka, usledio je ŠOK!
gradski prevoz, Foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

priče iz gradskog prevoza

BAKICA U AUTOBUSU KREĆE DA ME MAZI PO KOSI I PLAČE, KAŽE PODSEĆAM JE NA ĆERKU: Pitala sam gde joj je ćerka, usledio je ŠOK!

Društvo -

Često se dešava da nas tokom vožnje u gradskom prevozu iznenadi neki događaj koji vidimo ili čujemo, a neretko se desi i da sami budemo akteri neki od njih.

Ljudi su skloni tome da i na društvenim mrežama dele svoja iskustva koja su imali u prevozu, pa takve priče često izazovu lavinu komentara korisnika društvenimh mreža kako pozitivnih, tako i negativnih. Sve zavisi od situacije.

Naime, jedna Beograđanka je na svom Tviter nalogu obajvila šta joj se desilo u gradskom busu kada se vozila ka staroj Karaburmi.

- Vozim se ka staroj okretnici Karaburme, stojim kod vrata busa. Neka bakica kreće da me mazi po kosi (fujčina) i plače, kao podsećam je na ćerku. Meni neprijatno, ali ipak pitam: "Pa gde vam je ćerka?" Kaže ona: "U Mirijevu". Bogme i ja bih plakala - napisala je ona u objavi na pomenutoj društvenoj mreži.

maska, GSP, prevoz
foto: Shutterstock

Upravo ova situacija izaivala je lavinu komentara tviteraša koji su pročitali ovu objavu.

- Ne volim ni ja bakice, ali vreme ide napred i ne vraća se. Kad ti budeš bakica ne iznenađuj se - napisala je jedna korisnica u komentaru, dok joj je Beograđanka odgovorila:

- Ne volim da me iko dira po kosi, a posebno ne nepoznate osobe (u busu) nemam ništa protiv bakica, uglavnom su mila bića. Jedan tviteraš je pak odgovorio da devojka nije fer.

- Da sam te ja pomazio po kosi zveknula bi mi šamarčinu, što objektivno i zaslužujem. Ipak, Beograđanka je napisala i da joj je bakica bila veoma mila i da joj be bilo žao kad joj je tako odgovorila.

- Surov tvit, rugati se starim usamljenim ženama gde će ti duša - napisao joj je jedan korisnik.

- Nisam ničim povredila bakicu, isćaskala sam se sa njom iako ne volim da me iko dira po kosi - objasnila je ona.

Jedan od pratilaca joj je ostavio duhovit komentar: - Nabavi periku čisto kad se voziš gradskim prevozom, za svaki slučaj. - Prvi put mi se desilo i dozvolila sam jer je bakica bila mila sva. Inače nije da baš dozvoljavam da me nepoznate osobe diraju u prevozu.

Ipak jedan od tviteraša se zapitao i kako li se bakica osećala tada kada je nepoznatu ženu pomazila po kosi i to u busu. - Ko zna kad je jadna žena zadnji put videla kćer koja sudeći po komentaru žene izgleda neće ni da zna za majku.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja