U NAJTEŽIM TRENUCIMA IMALI SMO OGROMNU POMOĆ I PODRŠKU PREDSEDNIKA KAO VELIKOG PRIJATELJA: Porodica Šaulić uz Vučića (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen, screenshot Euronews

ĆERKA KRALJA NARODNE MUZIKE EMOTIVNO

U NAJTEŽIM TRENUCIMA IMALI SMO OGROMNU POMOĆ I PODRŠKU PREDSEDNIKA KAO VELIKOG PRIJATELJA: Porodica Šaulić uz Vučića (FOTO)

Društvo -

Ilda Šaulić, ćerka legende narodne muzike Šabana Šaulića, emotivnim rečima se obratila i pružila podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kao što je i on njenoj porodici kada im je bilo najteže.

Naime, ona je objavila fotografiju na kojoj su predsednik Srbije i njena majka Gordana, koja je u Šaulićevo ime primila zlatnu Medalju za zasluge kojom je posthumno odlikovan.

Gordana Šaulić, Aleksandar Vučić
foto: Printscreen

- U našim najtežim trenucima u životu, imali smo ogromnu pomoć i podršku Aleksandra Vučića! Ne samo kao predsednika već i kao velikog prijatelja - napisala je Ilda Šaulić na Instagramu.

Kako kaže, njen otac je uvek podržavao predsednika i imao poštovanje prema njemu, pa će tako i porodica Šaulić nastaviti to da neguje.

- Poznato je da je moj otac voleo, poštovao i podržavao predsednika Vučića. Mi kao porodica nastavljamo da negujemo to poštovanje i pružamo Vam punu podršku! Šaulići su uvek uz vas - poručila je Ilda.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:10

Vučić pogodio iz prve! Ognjen Amidžić doneo mali koš u studio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track