00:52

UJUTRU UŽIVAJTE U SUNCU, JER POSLE PODNE SLEDI NAGLI PREOKRET! Srbiju očekuju pljuskovi, a evo kolika će temperatura biti

vremenska prognoza

SLEDI NAGLA PROMENA VREMENA! Danas i do 22 stepena, a već od sutra očekuje se pad temperature PLJUŠTAĆE DO KRAJA NEDELJE

Društvo -

Vreme u Srbiji i danas sunčano i toplo.

U sredu se širom Srbije u jutarnjim časovima očekuje sunčano vreme. Posle podne doći će do postepenog naoblačenja, koje će u toku noći usloviti kišu i kratkotrajne pljuskove.

Najniža temperatura od 0 do 7 stepeni, a najviša od 19 do 22 stepena. U četvrtak oblačno i malo svežije, mestimično s kišom. Do uveče se očekuje prestanak padavina. Najniža temperatura od 5 do 10 stepeni, a najviša od 15 do 19 stepeni.

vremenska prognoza
foto: RHMZ printscreen

I poslednjeg radnog dana ove nedelje ostaje pretežno oblačno vreme, ali toplije sa sunčanim intervalima. Najniža temperatura od 4 do 10 stepeni, a najviša od 19 do 23 stepena.

U Beogradu sutra sunčano. Minimalna temperatura 7° C, maksimalna dnevna 22° C.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:33

EVAKUACIJA BEOGRADSKOG AERODORMA: Putnici i zaposleni udaljeni iz zgrade zbog dojave o bombi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja