03:58

Snežana tvrdi da je sa drugog vasionskog mesta A OVO JE NJENA PRIČA

MISTERIJA

SNEŽANA TVRDI: BILA SAM S VANZEMALJCIMA NA SVEMIRSKOM BRODU! Liče na nas, prvi put sam ih srela s 14 godina, obavili su me PLAZMOM

Društvo -

Snežana Stipić iz Subotice tvrdi da je iz drugog vasionskog mesta tzv. "Plejade" i da je ona tu sa jasnim zadatkom da govori o postojanju drugih galaktičkih sistema

Na pitanje imali materijalnih dokaza koji potvrđuju da nešto što nije ovozemaljsko zaista postoji, Subotičanka je jasno rekla "ja sam".

- To je trenutak kada ja osećam njihovu energiju koja mi na mentalnom nivou javlja da se ja pripremim za nešto. Ja i dalje ne znam šta je to. Onda se ja umirim i potom se dogodi mentalni ili fizički susret sa njima. Izuzetno su blagi, divni i pažljivi prema nama. Jer smo mi u stvari deo njih - rekla je Snežana.

Snežana Stipić
foto: Kurir televizija

Sposobnost da oseti prisustvo i postojanje nečega što nije sa ove planete pokazivala je od najranijeg uzrasta. Kada je roditeljima verodostojno pričala o drugim svetovima, planetama i bićima a da je pritom o tome niko nije učio.

Mnogo toga je i njoj bilo nejasno, sve dok je prvi put sa njenih 14 godina nisu transportovali u svemir. Kako kaže to se desilo kada je leteći tanjir pao u okolinu Subotice.

- Mnogi bi to hteli da osete, ali ja kažem da je to izuzetno neprijatno. Oni vas moraju obaviti jednom vrstom plazme, da bi vi mogli da boravite na vasionskom brodu. Kada vas vraćaju isto tako moraju da skinu tu plazmu. Dok ste tamo vi prolazite kroz jednu fazu čišćenja svog organizma i vibracionog nameštanja na njihovu vibraciju. Vi prolazite tamo kroz neke jako zanimljive mašine - rekla je Snežana.

0428941690, Vreli Jupiter, planeta, svemir, kosmos
foto: Profimedia

Kako je rekla na ovu Zemlju dospela je iz nekog vasionskog mesta Plejade sa jasnim zadatkom da o postojanju drugih galaktičkih sistema ljudima govori. U svoju postojbinu i u mnoge druge galaktičke svetove do sada je išla nebrojano puta, ali je i primala posete

- Imala sam skoro posetu jednog bića iz potpuno drugog univerzuma i rekao mi je da idemo i da je dosta bilo. Ja sam ga tad pitala gde da idemo. On je spomenuo da me je čuo da mi je dosta svega ovozemaljskog. Ja sam mu tu rekla da ne idemo i da nisam sve odradila. Moja misija još nije završena -

Svemir, Vanzemaljci
foto: Shutterstock

Javljali su joj se putem binarnih kodova i prenosili poruke drugim ljudima sa Zemlje.

- Dobila sam poruku od galaktičke federacije koja je tu i koja zaista postoji. Mnogi već o tome pričaju. Dobila sam poruku da treba sa određenim ljudima u određeno vreme da budem na Rtnju. Upravo zbog otključavanja kodova, onih delova koji su još uvek uspavani. To se dogodilo 27. i 28. juna 2020. godine. Noć pre toga bio je vasionski brod iznad Rtnja koji je zvezdana kapija. Oni tamo borave i dolaze. Ljudima je tamo to sasvim uobičajno - rekao je Snežana.

Snežana smatra da na Zemlji ima puno vanzemaljskih bića koji zapravo izgledaju kao ljudi.

- Na Zemlji ima puno vanzemaljskih bića koji žive među nama i vi ih nećete razlikovati od običnih ljudi. Možete biti baš vi - rekla je Snežana.

leteći tanjir, vanzemaljci, NLO, UFO
foto: Profimedia

Namera vanzemaljaca je, kako ističe, da nauče ovozemaljska bića kako da stvaraju neki novi svet.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

11:56

DRAGAN SA RTNJA TVRDI DA GA POSEĆUJU VANZEMALJCI: Savršena su bića, a imaju i do tri i po metra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track