DA DA LJUDI, I OVO JE MOGUĆE! Oni su se upoznali preko društvene mreže i spremaju svadbu! A nisu jedini i NIJE IH TINDER SPOJIO
Foto: Printscreen/ Twitter

nije mit, već suva istina

DA DA LJUDI, I OVO JE MOGUĆE! Oni su se upoznali preko društvene mreže i spremaju svadbu! A nisu jedini i NIJE IH TINDER SPOJIO

Društvo -

Malo je poznato koliko se paravo usrećilo preko najpopularnije društvene mreže za upoznavanje Tinder, ali evo dokaza da su neki našli ljubav svog života i spremaju se da kažu sudbonosno "da" nakon što su se upoznali preko Tvitera!

Na ovoj društvenoj mreži osvanula je objava jedne korisnice koja se pohvalila kupljenim burmama za venčanje zakazano za 12. jun.

- Poznavali smo se preko Tvitera dugo. Dugo se dopisivali. Počeli smo da se zabavljamo 30. novembra 2020.god. Počeli da živimo zajedno 6. feb. 2021. Venčanje nam je 12. juna ove godine. Da da ljudi, sve je moguće. Samo se volite. Ljubav sve pobeđuje - glasi objava ove srećne žene.

Ispod njene objave pljuštale su čestitke tvitireša, ali i komentari drugih korisnika ove društvene mreže koji potvrđuju da je ljubav preko neta i te kako moguća.

- Isto tako ja sa mojim mužem sam se upoznala preko Instagrama, dopisivali smo se, krenuli da se viđamo i eto danas smo u braku. Inače je iz Bosne. Svako može imati sreće da nađe čak i preko društvenih mreža srodnu dušu, ima i dobrih ljudi ne samo loših. Srećno. I sve najbolje - napisala je druga tviterašica, a treća se nadovazela:

- Čestitam. Nije bitno gde se nađe ljubav ako je prava jer eto i meni se to dogodilo. Zezali se na Tviteru, pa se napokon upoznali i za par meseci sam preselila kod njega u Nemačku. I evo nas živimo skupa i super nam je.

Venčanje, Mladenci
foto: Shutterstock

Još jedna korisnica Tvitera je opisala kakvom je zapravo porukom osvojila srce svog budućeg izabranika.

- Odgovorila sam mu na najgluplju poruku, tip poruke koji zaslužuje seen jer je od nepoznatog čoveka. Ali eto, svadba je za 38 dana - napisala je ona.

U moru komentara na ovu radosnu objavu pored čestitanja našli su se i šaljive opaske poput pitanja da li će im Ilon Mask biti kum, ili da li će im se deca zvati Tviterko ili Tviterka...

Bilo je i sumnjičavih tviteraša koji i dalje ne veruju da je srodnu dušu moguće naći preko društvenih mreža.

A šta vi o tome mislite?

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track