SIN ZVAO MAJKU DA DOĐE PO NJEGA NA TRENING JER JE ZABORAVIO SLUŠALICE, A BEZ NJIH NE MOŽE U PREVOZ: Besna majka samo poručila OVO!
Foto: Shutterstock

realnost

SIN ZVAO MAJKU DA DOĐE PO NJEGA NA TRENING JER JE ZABORAVIO SLUŠALICE, A BEZ NJIH NE MOŽE U PREVOZ: Besna majka samo poručila OVO!

Društvo -

Gotovo da nema putnika u gradskom prevozu koji ne nosi slušalice dok se vozi. Pojedini građani smatraju da je takva slika iz autobusa zabrinjavajuća i da kako stariji, tako i deca nisu svesni koliko time uništavaju svoj sluh.

Drugi pak smatraju da je to normalno i da ne vide ništa loše u tome što putnici u prevozu nose slušalice i što je svako odsutan, svako u svom svetu okupiran svojim mislima.

Naime, jedna majka je objavila tvit i napisala da je bila šokirana time što je sin koji ima 16 godina zvao da ode kolima po njega na trening samo zbog toga što ne može u prevoz bez slušalica.

Bus, autobus, noćni prevoz, GSP
foto: Dado Đilas

- Zove me sin, visok 189 centimetara da dođem po njega na trening. Kaže zaboravio je slušalice, a bez slušalica ne može u gradski prevoz - napisala je iznenađena majka, a u komenatrima ispod tvita napisala da sin i ima 16 godina.

Njen tvit je podelio mišljenja građana, pa su, sudeći po komentarima, neki od njih smatrali da je to normalno i složili se sa tim da ni oni ne mogu u prevoz bez slušalica, dok su drugi bili iznenađani zahtevom deteta.

- Ja sam do autobuske stanice u srednjoj išao pešice četiri kilometra (pa tek onda u bus) i nikad mi ti nije bilo teško ni zimi, a živim u podnožju planine, a ni leti samo kad zaboravim slušalice tad mi je bilo nepodnošljivo - piše u jednom komentaru.

Jedna korisnica je pak napisala da deca masovno nose slušalice po ceo dan i da je to opasno.

- Sve je to super, ali bez šale masovno su deca po ceo dan sa tim slušalicama.

Pre svega jako je loše za sluh, a drugo uopšte nisu svesni svoje okoline, a to uopšte nije dobro. Razmislite o tome i sakrijte mu ponekad slušalice čisto da bude malo prisutan - napisala je ona.

muzika, Slušalice, žena
foto: Shutterstock

- Razumem dečka, ali sa druge strane ne vidim razlog za tim stepenom moranja. Promena perspektive je uvek dobra stvar.

Ipak, mnogi su napisali da im je vožnja busom bez slušalica nepodnošljiva.

- Razumljivo i opravdano jer jedino tako i ja preživljavam gradski prevoz. Pametan dečko, šta sve tamo može da čuje potpuno ga razumem.

- Potpuno ga razumem i meni je bez slušalica u prevozu nepodnošljivo.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track