RAZJARENI OTAC NAPAO MEDICINSKU SESTRU NA PEDIJATRIJI U DOMU ZDRAVLJA U BORČI: Šutirao je, lomio stvari i psovao DECA PLAKALA
Dom zdravlja Borča, Foto: Shutterstock

SKANDAL!

RAZJARENI OTAC NAPAO MEDICINSKU SESTRU NA PEDIJATRIJI U DOMU ZDRAVLJA U BORČI: Šutirao je, lomio stvari i psovao DECA PLAKALA

Društvo -

O ovom slučaju obaveštena je i policija

U Doma zdravlja "Miutin Ivković" u Borči juče je na odeljenju pedijatrije napadnuta N.S. medicinska sestra.

Na nju je tokom smene nasrnuo razjareni otac bolesnog deteta koji je uleteo u sobu za intervencije, šutnuo posudu sa špatulama koja je sestri bila u ruci i time je udario u stomak.

Doktorka koja je bila u smeni je zahtevala da se pozove policija, na šta je pomenuti sugrađanin počeo da je psuje i polomio telefon pred punom čekaonicom!

Na sve to, deca koja su prisustvovala ovom incidentu u čekaonici pedijatrije DZ u Borči su se isprepadala, navodi sagovornica Kurira koja je i sama prisustvovala ovom skandalu.

- Gospodin koji je došao u Dom zdravlja došao je vidno besan jer je prethodno zvao odeljenje da bi čuo rezultate, ali mu se na telefon niko nije javljao. Razjareno je uleteo na odeljenje puno roditelja sa decom, uleteo u sobu za intervencije, i sestru pred penzijom napao tako što je šutnuo posudu sa špatulama time je udarivši u stomak. Kada je doktorka koja je bila u smeni izašla iz svoje ordinacije i urgirala da se pozove policija, on je počeo da psuje i nju, i zaleteo se i polomio telefon. Neka deca su i plakala, jednu devojčicu su jedva smirili. Dete se mnogo uznemirilo od straha - kaže naša sagovornica.

Napadnuta medicinska sestra inače je, kako saznajemo, težak šećeraš i veoma se potresla zbog napada.

O ovom slučaju obaveštena je i policija, kaže naša sagovornica.

Kako Kurir saznaje iz MUP-a, ovaj slučaj je prijavljen policiji i radi se na utvrđivanje svih činjenica i okolnosti ovog incidenta.

Probali smo da stupimo u kontakt i sa v.d. direktorom ovog Doma zdravlja ali se na telefone niko nije javljao, niti odgovarao na mejlove.

Suzana Trajković

Bonus video:

01:35

KAKO ĆEMO SE UBUDUĆE LEČITI? Izabrani lekari dolaziće u kuću pacijenta kada treba (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track