Velika kupovina za praznike preko IDEA online prodavnice
Foto: Promo

Velika kupovina za praznike preko IDEA online prodavnice

Društvo -

Bliži nam se Prvi maj, vreme kada uživamo u društvu dragih prijatelja, dobrom zalogaju i piću. Ovo je i vreme prazničnih nabavki, kada tražimo gde ćemo kupiti meso za roštilj, ćumur, piće, slatkiše i sve što prvomajski piknik čini tako posebnim.

Od sada kompletnu prvomajsku nabavku možete obaviti iz udobnosti svog doma za samo par minuta putem IDEA online prodavnice, a ostatak vremena iskoristiti da pozovete što više prijatelja i organizujete najbolju zabavu do sada.

Sve što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na IDEA online prodavnicu putem linka ispod i u sveka nekoliko klikova obavite kompletnu nabavku. Uz to svi novoregistrovani korisnici dobijaju na poklon dva vaučera od po 500RSD za online nabavku.

Registrujte se ovde, uzmite poklon vaučere i obavite svoju prvomajsku nabavku online.

Idea
foto: Promo

Nakon odabira namirnica i poručivanja (minimalna porudžbina je 3.500RSD), već za 24 sata vam sve stiže na vaš kućni prag uz potpuno besplatnu dostavu. Besplatnu dostavu imaju svi kupci koji žive na teritoriji Beograda ili Novog Sada.

Dostava se vrši specijalno opremljenim IDEA vozilima koja zadržavaju svežinu svih namirnica kao i u prodavnici, tako da mirne glave možete poručiti sve što vam je potrebno za vaš prvomajksi uranak. Ono što je važno napomenuti jeste da IDEA online prodavnica garantuje kvalitet isporučenih proizvoda.

Pored vremena koje štedi, online kupovina namirnica štedi i novac jer se svi artikli koji su trenutno na akciji nalaze na jednom mestu, gde brzo i lako možete pregledati sve popuste.

Registrujte se ovde, uzmite poklon vaučere i obavite svoju prvomajsku nabavku online.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja