SVAKIM DANOM TE VOLIM SVE VIŠE Igor Jurić poslao TUŽNU PORUKU nastradaloj ćerki pred njen rođendan KAJEM SE ZBOG MNOGO TOGA (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva, Instagram Printscreen

potresno

SVAKIM DANOM TE VOLIM SVE VIŠE Igor Jurić poslao TUŽNU PORUKU nastradaloj ćerki pred njen rođendan KAJEM SE ZBOG MNOGO TOGA (FOTO)

Društvo -

Igor Jurić, otac ubijene devojčice Tijane, objavio je potresan status posvećen svojoj tragično nastradaloj ćerki koja bi sutra napunila 23 godine.

- Kad te pitaju "da li je lakše danas, prošlo je više od 7 godina kako je otišla…" Nije. Mnogo je teže. Zahvalan sam što sam te imao bar nakratko. Što sam bio te sreće da upravo ja budem taj koji sa ponosom može reći da je tvoj tata. Kajem se zbog mnogo stvari i sigurno nisam bio dovoljno dobar. Ali znam da je svaki novi dan bez tebe jedna neizmerna patnja i bol. I da te svakim danom volim sve više. Srećan ti rođendan - napisao je Jurić na svom profilu na Fejsbuku.

Tijana Jurić (15) iz Subotice, podsetimo, ubijena je u noći između 25. i 26. jula 2014. godine, a 12 dana njena porodica živela je u nadi da je živa. Njeno telo pronađeno je 7. avgusta na zapuštenom smetlištu u naselju Čonoplja u opštini Sombor.

Tijana je tog kobnog 25. jula vozom otišla u Bajmok gde joj žive baba i deda sa majčine strane. Na sebi je imala belu majicu i svetle farmerice i bele "starke". Stigavši u selo, javila se majci, a zatim otišla na turnir u malom fudbalu u Rati. Veče je provela sa svojim prijateljima.

Oko ponoći je krenula kući u društvu jedne devojčice i dečaka, međutim, nasred puta, odlučila je da krene nazad ka Rati kako bi jednom drugu vratila duksericu koju je isto veče pozajmila. Rastali su se kod bifea udaljenog svega 200 metara od bakine kuće.

Usput je srela drugare oko pola sata posle ponoći kjima je rekla da ide da vrati pozajmljen duks. Kod sportskog terena čekao ju je drug čiju je duksericu pozajmila, ali kako dugo nije došla krenuo joj je u susret. Tijane, međutim, nije bilo, a na zemljanom putu, stotinak metara dalje, nalazila se njena bela patika i veštački nokat.

Tijana Jurić

Već jedan sat posle ponoći prve večeri deca i drugi stanovnici Bajmoka počeli su da traže Tijanu. Policija se u potragu uključila u 1.30, a zatim i Žandarmerija.

Nakon 12 dana potrage objavljeno je da je uhapšen otmičar Tijane Jurić, a da je njeno telo pronađeno u blizini Sombora i to 23 kilometra od mesta na kojem je poslednji put viđena.

Devojčicu je oteo i ubio mesar iz Surčina Dragan Đurić.

- Đurić je u noći između petka i subote bio u Bajmoku, udario Tijanu svojim vozilom, prišao joj, nije bila teško povređena kad je počela da traži pomoć, on ju je uhvatio za vrat, udarao, ubacio u svoje vozilo, odvezao u atar - rekao je tadašnji ministar policije Nebojša Stefanović i dodao da je devojčica tu i ubijena.

Policajci su Đurića pronašli u mesari u Surčinu kako potpuno mirno seče meso. Na mesto gde se nalazi devojčicino telo sam je odveo policiju.

Za ovaj monstruozan zločin osuđen je na 40 godina zatvora.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track