EVO KAKO JE BILO NA SVADBI KAPETANA DRAGANA SA 24 MLAĐOM: Evo od kada su zajedno, dozvolu za brak tražio od Luke Bojovića!
Foto: Privatna Arhiva

slavlje

EVO KAKO JE BILO NA SVADBI KAPETANA DRAGANA SA 24 MLAĐOM: Evo od kada su zajedno, dozvolu za brak tražio od Luke Bojovića!

Društvo -

Dragan Vasiljković (67), poznatiji kao Kapetan Dragan, oženio se prošle godine Marijom (43), ćerkom Vuka Bojovića, legendarnog direktora Beogradskog zoološkog vrata i rođenom sestrom Luke Bojovića (48), vođom takozvanog "novog zemunskog klana".

Kapetan Dragan, nekadašnji legionar i dobrovoljac, otkriva kako je dobio blagoslov za brak od Marijinog brata. Vasiljković za ruku svoje supruge morao je da traži blagoslov pre nego što su se zakleli na večnu ljubav.

Na pitanje da li je dobio blagoslov i od Luke Bojovića, koji služi kaznu u španskom zatvoru, Kapetan odgovara:

Kapetan Dragan
foto: Privatna Arhiva

- Blagoslov sam tražio od Marije i vladike Stefana, a dobio sam ga od svih članova porodice koji zajedno sa nama dele našu sreću.

Svadba je održana u njihovoj kući na Avali u koju su se uselili pre nego što su stupili u brak, a u kojoj žive sa pripitomljenim ljubimcem vukom Hasom i mačićima. Venčanju je prisustvovao uzak krug ljudi. U prisustvu matičara, kumova, rodbine i prijatelja, Kapetan Dragan i Marija su jedno drugom rekli sudbonosno „da”.

– Svadba je održana u našoj rezidenciji na Avali, a u Sabornoj crkvi venčao nas je otac Petar Lukić – kaže Kapetan za Objektiv.

Kapetan Dragan
foto: Kurir

Marija nije imala klasičnu venčanicu, već šarenu haljinu i baletanke. Od nakita je imala lančić i minđuše, a na desnoj ruci joj je blistao prsten. Za kumu je izabrala svoju prijateljicu.

Kapetan Dragan je obukao belu košulju i krem pantalone. U dvorištu kuće su zajedno presekli svadbenu torbu, a potom nazdravili sa gostima. Prilikom sečenja torte, Kapetan se presvukao u majicu na kojoj je pisalo: „I moja će sjena plašiti gospodu”.

Kapetan Dragan
foto: Privatna Arhiva

Kapetan Dragan i Marija se znaju odavno jer je on bio veliki prijatelj njenog oca, koji je preminuo 17. septembra 2014. Pre venčanja su bili u vezi dve godine, a može se primetiti da je uvek ozbiljna i ćutljiva Marija procvetala pored Kepa. U javnosti se dosad viđala samo na groblju, u crnini, otkad joj je 29. aprila 2013, u Ulici carice Milice, ubijen brat Nikola Bojović (39). Poslednji put viđena je na grobu Miše Ognjanovića na Novom groblju, gde je zapalila sveće i brzo otišla. Ognjanović je bio advokat njenog brata Luke i smatra se da je i ubijen iz tog razloga.

(Kurir.rs, Objektiv, D. Ćuruvija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track