BASKET SA ZVEZDAMA NA KROVU GALERIJE
Foto: Promo

BASKET SA ZVEZDAMA NA KROVU GALERIJE

Društvo -

Naši slavni košarkaši, kao i brojne poznate ličnosti domaće muzičke i javne scene u danas, 12. maja od 18 časova, u tržnom centru Galerija prisustvovaće svečanom otvaranju prve specijalizovane košarkaške prodavnice Dunk Shop u Srbiji, ali i regionu.

Ljubitelji basketa imaće priliku da se druže sa Nemanjom Blažićem Tricky-em, koji važi za najboljeg freestyle basketaša na Balkanu. U 19 časova počinje turnir 2x2 sa "celebrity" učesnicima, a nakon toga takmičenje u šutiranju trojki, u kojem pobednik dobija NBA dres po izboru. Pored toga, planirana je lutrija na kojoj će se deliti ekskluzivni modeli džordanki.

Atmosferu događaja muzički će zaokružiti Timbe iz Bad Copy-ja kao DJ, a Mikri Maus, Bigru i Paja Kratak izvešće specijalne numere koje su napisali baš za DunkShop. U ulozi MC-ija i moderatora događaja naći će se reper i veliki fan uličnog basketa, Luca Hillfinger.

Događaj će imati i humanitarni karakter – umetnici Sarmagedon i Šef Sale naslikali su portrete košarkaških ikona, a prihod od prodaje ići će u dobrotvorne svrhe.

Otvaranje prodavnice Dunk Shop, koja u ponudi ima veliki izbor trendovskih i limitiranih proizvoda poznatih svetskih proizvođača, ujedno je posebna prilika za sve posetioce da odigraju partiju basketa na novootvorenom terenu ili popiju kafa na krovu radnje, uz jedan od najlepših pogleda u gradu.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja