MLADA BACILA BIDERMAJER, A REAKCIJA MOMKA DEVOJKE KOJA GA JE UHVATILA JE NEPROCENJIVA: Ovakvo oduševljenje niste videli! (VIDEO)
Foto: Printscreen

bila je jednom jedna ljubav

MLADA BACILA BIDERMAJER, A REAKCIJA MOMKA DEVOJKE KOJA GA JE UHVATILA JE NEPROCENJIVA: Ovakvo oduševljenje niste videli! (VIDEO)

Društvo -

Devojke na svadbama jedva čekaju kada će doći trenutak da mlada baci bidermajer. Okupe se iza njenih leđa, pa se grabe koja će ga uhvatiti. Veruje se da će se ona u čijim rukama završi sledeća udati.

Nekad se desi i da se pobiju, mogu se pronaći snimci na internetu, nekad se desi i da taj svečani buket cveća završi negde na lusteru, ali u velikoj većini slučajeva ipak sve prođe u dobroj zabavi, pa srećnica sa širokim osmehom odmah otrči do svog momka i padne mu u zagrljaj...

Ovaj decko samo slika, nije on momak
Ovaj decko samo slika, nije on momakfoto: Printscreen

Ali nije svakom momku baš toliko drago što se njegova devojka izborila da se seledeća uda.

Evo, na jednoj svadbi lepotica je uspela da uhvati bidermajer, i odmah se okrenula ka dečku koji je sedeo za stolom sa prijateljima i posmatrao šta se dešava. Njeno uzbuđenje je trajalo samo sekundu, a njegov zbunjeni pogled je neprocenjiv... Izgleda da se njemu baš i ne ženi.

Smeh i aplauzi su pratili mladićevu reakciju. Ne znamo kako se šta su jedno drugom rekli kad su napustili slavlje... Jedan od realnih završetaka ovog teksta mogao bi da glasi:

Lepa devojka, jasno je i da bi se udala. Šteta što je sama.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track